Sosyal medyada paylaştıkları videonun ardından; haklarında 'uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kullanmak' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat serbest bırakıldı.
Habertürk'te yer alan habere göre; Dilan Polat videonun yayınlanma tarihinin Aralık 2024 olduğunu ve Sapanca'da bir evde görüntülerin kaydedildiğini söyledi.
Videodaki "Kimse kalkamıyor" mesajında ise herkesin yorgun olduğundan bahsettiğini söyleyen Dilan Polat, "Eşimin kardeşi o masayı temizliyordu biz de kahvaltı edecektik. Tüp bebek tedavisi görüyorum, hayatımın hiçbir döneminde uyuşturucu kullanmadım. Psikiyatrik tedavi amaçlı bazı ilaçlardan başka bir şey kullanmadım" dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken bir video içeriğiyle ilgili yapılan ihbarlar sonucunda videoda yer alan Engin Polat, Alper Kürşat Polat, Hazal Erdoğan ve videoyu çeken Dilan Polat hakkında re'sen soruşturma başlatılmıştı.
Kişiler hakkında savcılıkça 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından gözaltı kararı verildi. Soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat gece saatlerinde gözaltına alınmıştı.
DilanEngin Polat, Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün serbest bırakıldı.
Sözcü
Fatih Terim fonuna para kaptıran iş adamı konuştu, fondaki büyük sırrı anlattı!47 izlenme
Tanju Özcan'dan Yerlikaya'ya 'rapor' tepkisi20 izlenme
"Sıcaklık virüsü engelliyor" tezi çöktü! Kanıtı ise Türkiye'deki o il!76 izlenme
Siyasilerden, AYM’nin hak ihlali kararına rağmen tahliye edilmeyen Tayfun Kahraman tepkisi: "Gözümüzün önünde bir cinayet işleniyor"9 izlenme
Bursa Belediye Başkanı Aktaş’tan 30 Ağustos savunması: Evlilik tarihim de 30 Ağustos!83 izlenme
Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere büyükşehirleri kaybeden AKP'den şoke edecek yerel yönetim planı!163 izlenme
500 milyon lirayı tahsil için 1.5 milyarlık villa vermiş28 izlenme
TSK’dan Irak’ın kuzeyine hava harekâtı: 12 hedef imha edildi27 izlenme