Türk dizi sektöründe tekelleşme tartışmalarının odağındaki ID Danışmanlık Limited Şirketi'nin kurucusu ve ortağı menajer Ayşe Barım, haftalardır sosyal medya gündeminden düşmüyor. Sektörde haksız rekabet oluşturduğu iddia edilen Barım'ın, 2013 yılındaki Gezi Parkı protestolarını planlayanlardan biri olduğu suçlaması ise olayın yönünü değiştirdi. Ayşe Barım'ın gözaltına alınıp oyuncularının da ifadeye çağrılması ile süreç politikleştirildi.

Başlatılan bu Gezi soruşturması ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel de harekete geçti. Ana muhalefet lideri, soruşturma ile ilgili heyet görevlendirdi.
Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır başkanlığındaki heyette; Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Muğla Milletvekili Gizem Özcan ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal yer alıyor.

Heyet, soruşturma süreçlerini takip ederek, ifadeye çağrılan sanatçılara hukuki destek verip yanlarında bulunacak.
Gerçek Gündem
Bursa'da ürperten corona virüsü mezarlığı manzarası! Gece saat 23.00’lara kadar mezar kazılıyor!133 izlenme
Dış ticaret açığı rekor kırdı31 izlenme
Emekli astsubaylar hakları için meydanda: "Ulufe değil emeğimizin karşılığını istiyoruz!"26 izlenme
Emekli maaşına bloke TBMM gündeminde!253 izlenme
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri açıklandı20 izlenme
EYT’de tazminat ve maaş maliyeti belli oldu26 izlenme
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Yeni bir savaşın çıkması çok muhtemel22 izlenme
Tayyip Erdoğan'ın arkadaşlık günü videosu yapılırsa ! İzleyelim...2023 izlenme