Türk dizi sektöründe tekelleşme tartışmalarının odağındaki ID Danışmanlık Limited Şirketi'nin kurucusu ve ortağı menajer Ayşe Barım, haftalardır sosyal medya gündeminden düşmüyor. Sektörde haksız rekabet oluşturduğu iddia edilen Barım'ın, 2013 yılındaki Gezi Parkı protestolarını planlayanlardan biri olduğu suçlaması ise olayın yönünü değiştirdi. Ayşe Barım'ın gözaltına alınıp oyuncularının da ifadeye çağrılması ile süreç politikleştirildi.

Başlatılan bu Gezi soruşturması ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel de harekete geçti. Ana muhalefet lideri, soruşturma ile ilgili heyet görevlendirdi.
Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır başkanlığındaki heyette; Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Muğla Milletvekili Gizem Özcan ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal yer alıyor.

Heyet, soruşturma süreçlerini takip ederek, ifadeye çağrılan sanatçılara hukuki destek verip yanlarında bulunacak.
Gerçek Gündem
İstanbul'un keyfini ABD'liler çıkarıyor! Emekliliklerini İstanbul’da yaşayan New Yorklu çift: "Burada fazla masrafımız yok"32 izlenme
Erdoğan'ın Hamas'la ilgili açıklaması dünya basınında nasıl yankı buldu?29 izlenme
Çay yakan vatandaşa cami vaat etmişti: Erdoğan'a memleketinde büyük isyan!23 izlenme
Parkta yoga yapan kadınlara polis engeli! CİMER’e şikâyet etmişler!51 izlenme
New York’ta Dehşet Süpermarkete Silahlı Saldırı Sonucunda 10 Kişide Öldürüldü Bu Anları Canlı Yayın Yaptı37 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Gelişmekte olan tüm ülkeler gelip, Türkiye’yi örnek alıyorlar"51 izlenme
Bursa ve İstanbul'da deprem!34 izlenme
Gürsel Tekin'in ekibindeydi: CHP, o ismi 'ihraç' için harekete geçti!19 izlenme
CHP seçimi kazanınca, AKP sözlerini unuttu
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Tolgahan Demirbaş’ın emniyetteki bağlantıları ortaya çıktı
AKP'li yöneticiden flaş seçim çağrısı! "Tek yolu sandıktır"
İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: “İş arayan vatandaşlara ücretsiz ulaşım uygulaması başladı. 3 ay süreyle günde 4 kullanım hakkına sahip olacaklar”