Home
14 Aralık 2023 ( 22 izlenme )
Reklamlar

UKOME'de İBB'nin toplu taşımada yüzde 24,79 zam talebi reddedildi

UKOME'de İBB'nin toplu taşımada yüzde 24,79 zam talebi reddedildi

İstanbul Belediyesi'nin hazırladığı yüzde 24,79 trafik artışı talebi, Trafik ve Koordinasyon Merkezi'nin oturumunda reddedildi.

Nisan ayında toplu taşımada yüzde 40'lık artış vatandaşlara çok zor gelirken ikinci zam çağrıları geldi. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 2022 yılı için 2. zam talebi ile toplandı

ZAM TEKLİFİ REDDEDİLDİ
Ekim ayında yapılan toplantıda toplu taşımada yüzde 24,79 artış talebi görüşüldü. UKOME, artış önerisini oy çokluğuyla reddetti.

2 AYDA YÜZDE 252 ZAM YAPILMIŞTI
Geçen yılın başlarında İBB yönetimi toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkartların maliyetini yüzde 92 artırdı. Otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkart'larda da Aralık ayında yüzde 160 artış görüldü. İstanbulkart'ta 1 ay arayla toplam yüzde 252'lik artış vatandaşlara büyük sıkıntı yaşattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel o görüşmeyi açıklamıştı: Erdoğan'a yakın isimler doğruladı Suriyeli çocuk 'Biz vatan hainiyiz. Adam olsak gidip savaşırız !' Sevgilisini öldürüp cesedini kıyma makinesine atan Rus adam, Ukrayna'ya karşı savaştığı için serbest bırakıldı Erdoğan 'Ramazanda vatandaşımıza ucuz et verelim' demişti: Bir zam daha yapıldı!