Dündar, yazdığı mektupta; İnce’nin eski katıldığı bir mitingle, Memleket Partisi’ne geçtikten sonraki bir mitingini karşılaştırarak şunları kaydetti:
Örneğin İzmir’in Gündoğdu Meydanı’na yüzbinler akmış, insan seline dönüşen kalabalık taşarak, arka sokakları bile hıncahınç doldurmuştu.
Değerli kardeşim, geçenlerde İzmirMenemen’de cılız bir kalabalığa sesleniyordun. İnsan, ister istemez hafızasına yerleşen eski görüntülerle güncel olanı yan yana getirip kıyaslıyor. Nerede 2018’in meydanlara sığmayan kalabalıkları, nerede bugün çevrende toplananlar? Tabii seni seven, “Abi” dediğin büyüğün olarak hüzünleniyorum.
Adını vermediği ‘ciddi bir kuruluşun’ anketine atıf yapan Dündar, İnce’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a avantaj sağladığını kaydetti:
Anketler de meydan görüntüleri gibi umut vermiyor. Örneğin dün çok ciddi bir kuruluşun iş dünyası için yaptığı kamuoyu araştırmasını inceledim.
Ankette Genel Başkanı olduğun Memleket Partisi’nin barajı aşamayacağı, ancak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda kazanmasını engelleyeceğin öngörülüyor. Yani kaybetmekle kalmıyorsun, ayrıca kaybettiriyorsun!
Sen de çok iyi biliyorsun ki bu durumda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği oluyor!
Dündar, İnce’nin nasıl hatırlanacağına ilişkin de şunları belirtti: ”Muharrem İnce’nin, siyaset tarihine ‘bir kaybettiren’ olarak geçmesini ve zor durumda kalmasını hiç istemem. Ama ‘şöyle ya da böyle yap’ demenin de üzerime vazife olmadığını gayet iyi bilirim. Bundan sonrası senin tercihine kalıyor değerli kardeşim. Her iki durumda da yolun açık olsun. Sevgi ve saygılarımla…”
Yazının tamamını okumak için tıklayın.
Gerçek Gündem
İçki yasağında da yalana sarıldılar! Valiliğin 'oy birliği' dediği kararda CHP'li belediyenin imzasının olmadığı ortaya çıktı!136 izlenme
'Çok az kaldı' diyen İmamoğlu vaatlerini sıraladı: "Refahı, adaleti, ve bereketi yaşayacağız"28 izlenme
'Şeriat' için avukatlığı bırakan kadından Atatürk'e ağır hakaret!64 izlenme
İBB davasında 47. gün: Jandarma duruşma salonunda Ekrem İmamoğlu'nu merdivenden itti30 izlenme
Türkiye'de kuyruklar uzayıp giderken Türk markası ayçiçek yağları Avrupa'da 3,5 Euro'ya satılıyor!46 izlenme
Yoksulluk sınırında dev artış! Türk-İş: "Yoksulluk sınırı 25 bin TL’yi aştı"56 izlenme
Mehmet Okur 'Büyük bir Mustafa Kemal Atatürk hayranıyım'188 izlenme
Benzin ve motorinden sonra bir büyük zam da LPG'ye!75 izlenme