Dündar, yazdığı mektupta; İnce’nin eski katıldığı bir mitingle, Memleket Partisi’ne geçtikten sonraki bir mitingini karşılaştırarak şunları kaydetti:
Örneğin İzmir’in Gündoğdu Meydanı’na yüzbinler akmış, insan seline dönüşen kalabalık taşarak, arka sokakları bile hıncahınç doldurmuştu.
Değerli kardeşim, geçenlerde İzmirMenemen’de cılız bir kalabalığa sesleniyordun. İnsan, ister istemez hafızasına yerleşen eski görüntülerle güncel olanı yan yana getirip kıyaslıyor. Nerede 2018’in meydanlara sığmayan kalabalıkları, nerede bugün çevrende toplananlar? Tabii seni seven, “Abi” dediğin büyüğün olarak hüzünleniyorum.
Adını vermediği ‘ciddi bir kuruluşun’ anketine atıf yapan Dündar, İnce’nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a avantaj sağladığını kaydetti:
Anketler de meydan görüntüleri gibi umut vermiyor. Örneğin dün çok ciddi bir kuruluşun iş dünyası için yaptığı kamuoyu araştırmasını inceledim.
Ankette Genel Başkanı olduğun Memleket Partisi’nin barajı aşamayacağı, ancak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda kazanmasını engelleyeceğin öngörülüyor. Yani kaybetmekle kalmıyorsun, ayrıca kaybettiriyorsun!
Sen de çok iyi biliyorsun ki bu durumda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği oluyor!
Dündar, İnce’nin nasıl hatırlanacağına ilişkin de şunları belirtti: ”Muharrem İnce’nin, siyaset tarihine ‘bir kaybettiren’ olarak geçmesini ve zor durumda kalmasını hiç istemem. Ama ‘şöyle ya da böyle yap’ demenin de üzerime vazife olmadığını gayet iyi bilirim. Bundan sonrası senin tercihine kalıyor değerli kardeşim. Her iki durumda da yolun açık olsun. Sevgi ve saygılarımla…”
Yazının tamamını okumak için tıklayın.
Gerçek Gündem
Emekli Halk Kart uygulaması için tarih belli oldu35 izlenme
Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu! İşte şoke eden ifade15 izlenme
1 yıl sonra fırtına çıkardı: Sedat Peker'in daha önceki videolarına da 'devam edeceğim' dediği ortaya çıktı!85 izlenme
'AKP, vaka sayısı üzerinden başarı algısına oynuyor! Gerçek vaka sayısı bilinmiyor'130 izlenme
15 yıl krediyle alınan evler yıkıldı: Borçlar nasıl ödenecek?47 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'e flaş çağrı! İmamoğlu bakın ne istedi?119 izlenme
Zam yağmuru: Ayçiçek yağına yüzde 142 zam!61 izlenme
Vatandaşlığı kapan evi üç katına satıp kaçıyor!33 izlenme
BBP Genel Başkanı Destici: Başta çiftçilerimiz olmak üzere üreticilerimizden ÖTV alınmasın
İmamoğlu: İstanbul’un israf tablosunu yıl sonunda açıklayacağım
Naci Görür'den son depremle ilgili kritik uyarı: "Bölge geriliyor!"
AKP'nin kalesinde büyük skandal! Bakanlık ifşa etti: Kebap ve köfteyi domuz etinden yapmışlar