Türkiye Komünist Partisi (TKP), bugün üç büyük kentte doğalgaz zamlarına karşı sokağa çıktı.
TKP'nin çağrısıyla yüzlerce kişi, doğalgaz faturalarına itiraz dilekçelerini iletmek üzere Ankara'da PTT Yenişehir Şubesi, İstanbul'da PTT Kadıköy Merkez Şubesi ve İzmir'de İzmirgaz Genel Müdürlük Binası önünde toplandı.
soL Haber Portalı'nda yer alan habere göre, İstanbul Kadıköy PTT önünde bir araya gelen ve doğalgaz faturalarına itiraz eden TKP'liler, ''Doğalgaz zammı geri alınsın'', ''Isınma hakkı satılamaz'', ve ''Patronların düzeni, soygun düzeni'' sloganları attı. İstanbul'da itiraz dilekçelerinin verilmesinin ardından basın açıklaması yapıldı.
İstanbul'daki eyleme; sanatçılar Orhan Aydın ve İlyas Salman gibi isimler de katıldı.


Doğalgaz zamlarına karşı Ankara Mithapaşa'daki Yenişehir PTT önünde bir araya gelen TKP'liler, hem doğalgaz soygununa itiraz etti hem de son dönemde tartışmalara neden lan Ensar'a para aktaran Başkentgaz'a tepki gösterdi.
"Başkent Gaz elini cebimizden çek", "Boyun eğme AKP’den hesap sor" ve "Ensar’ın foncusu hırsız Başkent Gaz" sloganlarının atıldığı basın açıklamasında bir yurttaş gelen faturalar için itiraz dilekçesi verdi.



İzmir'de İzmirgaz Genel Müdürlük Binası önünde toplanan TKP'liler, "Boyun Eğme Ensar'dan hesap sor", "İnsanca ısınmak istiyoruz", "Boyun Eğme AKP'den hesap sor", "İzmirGaz elini cebimizden çek", "İnsanca bir yaşam sosyalizmde" sloganları attı.
İzmirgaz Genel Müdürlüğü, TKP eylemi sırasında kapatıldı. İtiraz dilekçelerini teslim almamak için binayı kapatan yetkililer TKP'nin basın açıklamasını binadan izlemekle yetindiler. TKP'liler İzmirgaz'a dilekçelerini Pazartesi günü teslim edecek.


Gaziantep’te adrese teslim ihale!146 izlenme
Cengiz göz dikti, köylüler kovuldu: Cenneti cehenneme çevirecek25 izlenme
İlber Ortaylı iktidarın uygulamasına isyan etti "Büyük bir rezalet. Türkiye yabancılara mesken satacak konumda değil"30 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken enflasyon mesajı: Ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor21 izlenme
Bir IŞİD kafalı AKP'li 'Artık meclisteibelediyede cübbeli sakallı kişiler olsun. Artık KELLE ALALIM KELLE !'1280 izlenme
e-Devlet'ten baktı gördüklerine inanamadı: Bilgisi dışında, evinde yaşıyormuş gibi gösterilen yabancılar buldu!50 izlenme
FETÖ'cüler bu sefer Kenya'da soru çalarken yakalandı! Skandal dünya tarihine geçti16 izlenme
Çifte maaşlı bürokratları büyük ceza bekliyor!77 izlenme
AKP'de 'Kolpacı' kavgası! Önce paylaştı sonra sildi ortalık karıştı
MSB'den 'Teğmenler' açıklaması: "Verilen emre uyulmadı, TSK'nın itibarını zedelediler"
CHP-HDP deyince başka, AKP-HDP deyince başka konuşup anında U dönüşü yapan vatandaş izlenme rekoru kırdı!
Üvey babası cinsel istismarda bulundu, öz annesi göz yumdu!