Artan enflasyon ve iğneden ipliğe her şeye gelen zamlar bu sefer umumi tuvaletleri vurdu. Muğla’nın Marmaris ilçesindeki umumi tuvaletin yeni fiyatı Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararıyla 5 lira oldu. Sosyal medyadan paylaşılan yeni fiyat belgesine birçok kişiden tepki geldi. Oda Başkanı Mehmet Ayyıldız ise bu tepkilere karşılık “Enflasyon yüzde 70 olunca bu zam kaçınılmazdı” açıklamasında bulundu.
Tuvaletin 5 lira olmasıyla birlikte duş fiyatı da 25 liraya yükseldi. Yapılan zamlarla ilgili konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, “Ülke genelinde malum fiyat artışları yaşanıyor. Başta kira ve elektrik ücretleri aşırı zamlandı. Giderlerin normalin üzerinde çok yükselmesi her şeyde etkili oldu” diye konuştu.
Ayyıldız, tuvalet işletmecilerinin başvuruları göz önüne alınarak 3,5 lira olan ücretin 5 lira olmasına karar verdiklerini belirtti.

Yeniçağ
"Cübbeli'nin korumaları beni öldürmeye çalıştı" demişti, Seren Serengil'in Cübbeli Ahmet'le ilgili şikâyet dosyası 7 günde kapatıldı! İfade bile alınmadı24 izlenme
9.2 milyonluk saatiyle gündem oldu... AKP'li Hatipoğlu açıklamasında Özel'i hedef aldı: "Sizlerden farkım budur"8 izlenme
Fatura hep halka15 izlenme
İmamoğlu'na adalet şarkısı: Erdoğan'ın 'Pınarhisar' dönemine gönderme!19 izlenme
Baklava devi konkordato ilan etti!221 izlenme
CHP'li İlhan Kesici'den korkutan ekonomik uyarı! "1929’da yaşadığımız gibi ekonomik buhran geliyor"95 izlenme
Atatürk'e hakaret eden kadın aranıyor!255 izlenme
AKP'li belediye, yardımları yurttaşlara değil vakıflara dağıttı!42 izlenme