Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı bir televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle 22 Ocak'ta ‘Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla tutuklanmıştı.
‘SARAY’ MESAJI
Sedef Kabaş’ın Twitter hesabından bir mesaj paylaşıldı. Kabaş’ın mesajında “Mesele sarayda yaşamak değil, mesele gönüllerde taht kurmaktır” ifadeleri yer aldı.
Sedef Kabaş’ın mesajı ‘Sedef Kabaş’a özgürlük' etiketiyle paylaşıldı.

“GERÇEKLERDEN KAÇAMAYACAK VE MİLYONLARIN AHINDAN KURTULAMAYACAKSINIZ”
26 Ocak’ta paylaştığı mesajında kaçma ve delil karartma gerekçesiyle tutuklanmasına değinen Kabaş, “Kaçma ve delil karartma gerekçesiyle tutukluyum. Öyle mi? Uçak biletimi hazır etseniz, kaçmam. Yazdıklarım, konuştuklarım delil ise; tek bir harfine dokunmam. Esasen siz gerçeklerden kaçamayacak ve milyonların ahından kurtulamayacaksınız” ifadelerini kullanmıştı.
“GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR”
Sedef Kabaş, aynı gün yaptığı ikinci paylaşımla açıklamalarına şöyle devam etmişti:
* Daha polis ifademi almamıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den ‘Hak ettiği karşılığı bulacaktır' açıklaması geldi.
* Belli ki savcıya verdiğim ifade, sevk edildiğim mahkeme, göstermelik rutin bir süreçten ibaretti. Hapsedilmem için ‘göklerden gelen bir karar' çoktan verilmişti.
Sözcü
Aydın'da 10 yaşındaki öz kızına cinsel istismarda bulunan baba tutuklandı!177 izlenme
CHP’li belediye başkanı gece yarısı sinek ilaçlamaya çıktı: "İşimizin başında olduğumuz doğrudur"41 izlenme
MEB, biri öğretmen 11 çocuğun öldüğü faciadan sonra bile lüksünden vazgeçmedi: Acıyı unutup lüks otele kapandılar14 izlenme
Sinan Ateş'in arkadaşı ifadesini paylaştı: "Ülkücü katili FETÖ'cüleri ayağına getiremiyor"39 izlenme
Emekliyi bölmeyin34 izlenme
Halkı ikna edemediler20 izlenme
Eskişehir yangınında yaşamını yitiren Eyüp Dereli'nin son anları ortaya çıktı!35 izlenme
CHP'li belediyelerden öğrencilere yurt yardımı27 izlenme