Cumhuriyet'in haberine göre, maden faciası sonrası tüm Türkiye yasa bürünürken AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve AKP’li yöneticiler bir düğünden çıkıp, bir diğerine katıldı.
Bekir Kuvvet Erim, AKP Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve partililer, ilk olarak Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun’un oğlunun düğününe katıldı.
AKP’liler daha sonra da DurmuşCanan Beşli çiftinin oğlunun sünnet törenine gitti. Erim ve partililer, düğünde çektirdikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.
İmamoğlu: "Bizimle başa çıkamayacaklarını görenler kumpas kurmaya çalışıyor"27 izlenme
Son 20 yılın en ölümcül maden kazaları: 4'ü Türkiye'den...53 izlenme
ABD’den Türk şirketlere yaptırım kararı31 izlenme
Erdoğan'ın İstanbullu seçmen korkusu102 izlenme
Akıl almaz anlar! Rus tankı yolda yürüyen sivil vatandaşı top atışıyla vurdu!71 izlenme
Türkiye’de en fazla yabancı uyruklu kişi nerede yaşıyor?29 izlenme
Ayşe Ateş'in avukatlarını dışarı çıkarmamışlardı: Sinan Ateş davasında mahkeme başkanından polisler hakkında suç duyurusu30 izlenme
Cumhurbaşkanlığı, 5 yıl önceki beyan için CHP'li Özcan'dan şikâyetçi132 izlenme
Muharrem İnce 'SevİNCE başarırsın !'
İBB Sözcüsü Murat Ongun, Demet Akalın’ı rezil etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Varlık fonu yönetim kurulu ile bir araya geldi.
İFM yeni rant merkezi oluyor! AKP'li vekillerin TBMM’ye sunduğu kanun teklifine göre, İFM’nin idari yönetimi bakın kime teslim edilecek!