Türkiye bir yandan enflasyon, hayat pahalılığı ve TL'nin aşırı değer kaybı ile mücadele etmeye çalışıp, halkın semt pazarlarında akşam tezgah altlarına düşenleri topladığı görüntüler ile meşgul olurken iktidar medyası bunları görmedi.
İktidara destek veren bir grup medya Türkiye'nin dünya ülkesi olduğu imajını vermek için hayli abartılı manşetlerine devam ederken Türkiye Gazetesi bugün çıtayı oldukça yukarı çekti.
Türkiye gazetesi bugün, "Türkiye’den kritik adım: Somali’ye uzay üssü yapıyoruz!" manşetini attı. Uzay üssü için Somali'de kurulacak üste uzun menzilli füzelerin test edileceğini yazan gazete, "Türk Uzay Üssü Projesi’nin inşaatına yakında başlanması ve projenin iki yıl içinde tamamlanması öngörülüyor." ifadelerini kullandı.

Hint Okyanusu kıyısında 30x30 kilometrelik (900 kilometrekare) stratejik bir alan tahsis edildiğini öne süren gazete, proje maliyetinin 350 milyon doları bulacağının öngörüldüğünü ifade edip bu proje sayesinde Türkiye'nin küresel yarışta söz sahibi konuma ulaşacağını kaydetti.
5 Aralık Kadın Hakları Günü kutlu olsun! Nedir, ne zaman ve nasıl ortaya çıktı?551 izlenme
Hasan Tahsin şehit edilişinin 105. yılında anıldı26 izlenme
Yargıtay 9 Anayasa Mahkemesi üyesi için harekete geçti36 izlenme
Halkalı'da özelleştirilen arazi AKP'li ismin şirketine gitti!58 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir komiser daha gözaltına alındı!34 izlenme
Zamlar geldi mazot tüketimi yüzde 20 azaldı38 izlenme
Avam Kamarası'nda olan ilk Türk: Nesil Çalışkan...13 izlenme
Arşiv konuşuyor! Erdoğan, iktidarı 'çetelerle, mafya ile çalışan kafa' diye yerden yere vurmuştu, sonuç ortada!86 izlenme
Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarihler açıklandı
İhalekolik! Devletten 12 yılda 11 milyarlık ihale aldı: İktidarın oburları semiriyor, ülkenin öbürleri eziliyor
Tel Aviv’de KAOS hakim! İsrail’in tüm engelleme çabalarına rağmen sızan görüntülerde İran füzelerinin yarattığı yıkımın boyutu gözler önüne seriliyor
Gallup’un 2022’ye dair ülkelerin umutlarını ortaya koyan araştırmasında kötümserler liginin zirvesinde Türkler var!