Geçtiğimiz pazar akşamı İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti (19), polis memuru Şeyda Yılmaz'ı (27) silahla vurarak şehit etti. Türkiye'yi yasa boğan ölümün ardından, gençlerin belirli çete gruplarına dahil olup erken yaşta suça bulaşmasına dikkat çekildi. Durumun yankıları sürerken, Ankara'da da dün gece benzer bir olay yaşandı.
Altındağ ilçesinde gece saatlerinde devriyede olan polisler F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E.'yi (22) görünce durmaları için ikazda bulundu. Şüpheliler ile toplam 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü, durmadı. Araçtakiler, polise ateş açtı. Polisin de ateşle karşılık verdiği şüpheliler, olay yerinden kaçtı.
Bir süre sonra otomobil, terk edilmiş olarak bulundu. Araçta 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen Serdar K., hayatını kaybetti, Muhammet E. ise hastanede tedavi edildi. Ölen Serdar K.'nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Ekipler kaçan diğer 2 kişiyi ararken, olayla ilgili polis memurları F.C.Ö. ile H.S.'nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.
Kaynak: DHA
Gerçek Gündem
Bakan özel okul patronu olunca, MEB'in bütçesi de özel okullara yedirildi!192 izlenme
Erdoğan ile görüşen Katar Emiri gözünü oraya dikti: İstanbul’un incisi için kolları sıvadı!55 izlenme
Cumhurbaşkanlığı personelini usulsüz şekilde öğretmen yaptılar!32 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 44.756 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.445.052'ye, can kaybı da 32.078'e yükseldi!94 izlenme
170 avukattan müteahhitlere ve belediye yetkililerine suç duyurusu36 izlenme
Gerçek Türkiye ! İŞKUR önünde çay satan işsiz babanın gözyaşları 'Kızım 'baba evde ekmek yok' dedi !'167 izlenme
Volkan Konak, vize alamayınca Almanya konserini iptal etti: "Ne diyeyim yazıklar olsun"38 izlenme
TTK’nın kapanması Hatta’a yaradı16 izlenme