Türkiye'de ucu bucağı olmayan bir sahte diploma skandalı açığa çıktı. Pek çok akademisyen, psikolog, komiserin sahte diploma ile görev aldığı ortaya çıktı. Üst düzey siyasi isimlerin de adının geçtiği skandal aslında bir şikayet sitesindeki yorumlarla gündeme gelmişti.
sozcu.com.tr olarak dün tekrar iletişime geçtiğimiz diploma dolandırıcıları hala sahte diploma satışı yapmaya devam ediyor. Üstelik, skandalın açığa çıkmasından sonra fiyatlara da zam yaptılar. Artık sahte diploma satın almak isteyenler daha fazla ücret ödeyerek hem dolandıracak hem de dolandırılacak.
sozcu.com.tr, iletişime geçerek diploma satışı yapan kişilerden yeni ücret tarifesini öğrendi. Bundan böyle fiyatlar 30 bin lira daha pahalı olacak.

Biz onlara açığa çıkan bu dolandırıcılık ağını sorduk onlar da bize garanti vererek dolandırıcı olmadığını söyledi.

Biraz daha konuştuğumuzda onlar da pek çok sayfanın dolandırıcılık yapmasından yakındı.

Sözcü
AKP'li isimden emekli zammını eleştiren yurttaşa hakaret!67 izlenme
Hayat pahalılığı nedeniyle veresiye defterine rağbet arttı17 izlenme
Açlık sınırı 6 bin 839 TL’ye, yoksulluk sınırı 22 bin 278 TL’ye yükseldi!57 izlenme
AKP'li belediyenin Ayda için yaptığı afişe tepki yağdı!125 izlenme
Erdoğan'ın Erzurum mitinginde meydan yine boş kaldı !2528 izlenme
AKP'li belediye, 'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanının ismini caddeye verecek!98 izlenme
Kadir Şeker tahliye oldu, cezaevinden çıktı50 izlenme
İktidara yakın yazardan Boğaziçili öğrencilere flaş sözler! "Kara gâvurların cezası dinimizde katledilmek"63 izlenme