2011’de başlayan Suriye iç savaşı, milyonlarca sığınmacının ülkemize akın etmesinin yanında güney sınırımızı terör kuşağına çevirmişti.
Türkiye, bu tehlikeye karşı Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı adlarıyla peş peşe 3 harekat düzenledi. PKK’lı hainlere karşı girişilen bu operasyonlarda 300’ün üzerinde şehit verildi. Esad’ın ardından başa geçen Ahmed Şara’yı kırmızı halılarla karşılayan Türkiye, toplu konut, okul, hastane ve elektrik başta olmak üzere her türlü yardımı yaptı. Ancak bu iyiliklerin karşılığı nankörlük oldu.

TERÖRİSTLERİN AİLELERİNE MAAŞ BAĞLANDI
Şara yönetimi, Türk askerine kurşun sıkarken ölen ya da yaralanan teröristlerin ailelerine maaş bağladı. İçeride PKK açılımını hazmetmekte zorlanan şehit anaları, dışarıdan gelen bu haberle bir kez daha yıkıldı.
Sözcü
Isparta Belediye Başkanı'nın makam aracı yeniden gündemde!64 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 31.712 yeni vaka tespit edildi, hasta sayısı 558.517'ye, can kaybı 15.531’e yükseldi!88 izlenme
İmamoğlu'ndan TRT'ye çok sert tepki! "86 milyonun parası haram zıkkım olsun"24 izlenme
Atatürk'ün yer almadığı 19 Mayıs hatıra pulu tepki çekti!108 izlenme
AYM’nin hak ihlali kararının ardından ‘Berberoğlu Meclis’e’ çağrısı94 izlenme
Aralarında sadece iki metre vardı: O kurtuldu, eşi yoğun bakımda67 izlenme
AKP’nin ezberi bozuldu: 'Erdoğan’a duyulan güven zedeleniyor'36 izlenme
Manavgat yangınında antik kent Lyrbe de kül oldu!99 izlenme
Dün gözaltına alınmıştı: Tarihçi Çiğdem Bayraktar Ör tutuklandı
Sedat Peker'in 'Planları bir cemevine saldırıdır' açıklaması üzerine Alevi temsilcilerinden kritik uyarı!
İBB Türkiye’nin en büyük ekmek fabrikasını açtı: İstanbul’da günde 4 milyon ekmek üretilecek!
Veriler açıklanmadı, CHP'li vekil isyan etti: "İcra verilerinden iktidar utanıyor mu?"