Türkiye’nin ilk otobüs firması Kamil Koç resmen el değiştirdi. 1000 araçlık filosu bulunan Kamil Koç'un Flixmobility GMBH'ye devri için Rekabet Kurumu'na başvuru yapılmıştı. Rekabet Kurumu ise başvuruyu inceledi ve şirketin Flixmobility GmbH’ye devrini onayladı.
İşte Rekabet Kurumu tarafından yayımlanan o karar:
Kamil Koç 2013 yılında Actera Group'a 65 milyon dolara satılmıştı. Actera Group'un başında İsak Antika bulunuyor. Şirketin merkezi İstanbul'da.
Geçtiğimiz günlerde anlaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan FlixMobility Kurucusu ve CEO’su Jochen Engert, “Kamil Koç’u ailemize katarak Türkiye seyahat pazarında yeni bir dönem başlatacağımız için çok heyecanlıyız.
Biz FlixBus olarak herkes için çevreci ve akıllı bir seyahat deneyimi sunma vizyonuyla hareket ediyoruz ve yenilikçi ruhumuzu, akıllı teknolojik hizmetlerimizi ve yüksek güvenlik ve kalite standartlarımızı Türkiye’deki otobüs yolcularına sunarken, Kamil Koç’un neredeyse yüz yıllık deneyim ve bilgisinden faydalanacağımız için mutluyuz. Mevcut ürün ve hizmetlerle ilgili yapacağımız değerlendirmelerin ardından, müşteri deneyimini iyileştirmek için sefer ağımızı daha da genişletmeye, veriye dayalı çözümlerimiz ve algoritmalarımızla tarifelerimizi müşteri taleplerine göre iyileştirmeye odaklanacağız. Teknoloji platformumuz ve diğer yeniliklerimizle Türkiye’deki otobüs yolcularına uygun maliyetli, yüksek kaliteli ve daha bütüncül bir seyahat deneyimi sunacağız” ifadelerini kullanmıştı.
Öğrenciler nasıl oy kullanacak?45 izlenme
Bahçelievler'deki binaya CHP İstanbul İl Başkanlığı yazısı asıldı23 izlenme
TPAO'nun 5 yıllık geliri rehine mi verildi? İhracat değil göz göre göre borçlanma!29 izlenme
Geçen yıl Trakya'da '20 trilyon m3' doğalgaz bulan iktidar gazı çıkartmıyor, ama bugün '320 milyar m3'ü büyük başarı diye müjdeliyor!213 izlenme
Şubat ayı kartlı harcamalarında rekor31 izlenme
Yeni Şafak’tan büyük hizmet: Takınca Kabe ziyareti yaptıran gözlük!93 izlenme
Dünya devi temizlik markası Türkiye'den çekiliyor58 izlenme
Rahmi Koç hakkında soruşturma27 izlenme
En başarısız bulunan bakanlar anketinde flaş sonuç: Soylu'ya büyük şok!
Testi pozitif çıkmış ama zihniyet değişmemiş ! Allah virüsü bize şifa için, kendimizi düzeltelim diye göndermiş !
TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranını duyan vatandaş isyan etti! 'Sözün bittiği yerdeyiz. Çıkmazdayız, çıkış yolu arıyoruz'
‘Yetmez ama Evetçiler’ bu röportaja üzülecek…’ Kemalizm evrensel bir değerdir, tüm sorunların çözümü…’