İstanbul'da bulunan ve Türkiye'nin en büyük 4 AVM'sinden biri olan Marmara Forum, 250 milyon Euro karşılığında satılıyor. Mehmet Gezer ve ortakları ile görüşmelerde son aşamaya gelindiği belirtilirken, anlaşma sağlanması halinde dev AVM'nin yeni sahibi Artaş Grubu olacak.
Marmara Forum ve Forum İstanbul’un da olduğu 9 dev AVM için geçtiğimiz yıl konkordato kararı verilmiş, devam eden süreçte mali darboğaza giren alışveriş merkezlerinin yüzde 40'ı, LC Waikiki’nin büyük ortağı Küçük Ailesi’ne satılmıştı.
Söz konusu satış işlemlerinin dışında tutulan ve Türkiye'nin yüzölçümü açısından en büyük 4. AVM'si olan Marmara Forum'un Artaş Grubu'na satılması için son aşamaya gelindiği öğrenildi.
250 MİLYON EURO
Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Forum AVM'lerin satışı için Küçük ailesi ile el sıkışan Mehmet Gezer, şimdi de Marmara Forum'un satışında Süleyman Çetinsaya yönetimindeki Artaş Grubu ile anlaşmaya yakın.
Son aşamada gelen görüşmelerde masadaki rakamın ise 250 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

Tele1
Tasarruf lafla olmaz, böyle olur44 izlenme
Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Aziz İhsan Aktaş davasında tahliye edildi26 izlenme
Mahir Polat’ın ağabeyi isyan etti: "Yemiyor, içmiyor, yürek elde dolanıyoruz"32 izlenme
‘Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?’ diyen siyasetçinin savunması istendi65 izlenme
Yarım kilo baklava almak bile hayal oldu39 izlenme
Valilikten ortalığı karıştıran seçim kararı: Yıkılan binalara ikamet verilecek!39 izlenme
Diyanet istedi, bakan talimat verdi: 720 bin liralık ‘Cami tasarımı’ yarışması!154 izlenme
Johnny Depp, daha önceki eşi Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki kaydını duruşmaya sundu40 izlenme