Turkcell’e yaklaşık 10 gün önce genel müdür olarak atanan eski yönetim kurulu üyesi Bülent Aksu’nun görevi sona erdi.
Turkcell tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Bülent Aksu’nun görevi, 25 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere sona ermiştir. Turkcell Grubu bünyesinde üst düzey görevler üstlenen Bülent Aksu’ya bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz” denildi.
Turkcell yönetim kurulu, 14 Eylül’de genel müdürlük görevine Bülent Aksu’yu atamıştı. Turkcell Olağan Genel Kurulu’nun ardından üst yönetim belirlenmiş ve Nisan 2021’den bu yana Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şenol Kazancı, Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştı.
Öte yandan Turkcell, dört yıldır Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Erkan’ın, 11 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrıldığını duyurmuştu.
Açıklamada, “15 yılı aşkın süredir Turkcell Grubu bünyesinde üst düzey görevler üstlenen ve başarılı çalışmalara imza atan Murat Erkan’a bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer almıştı.

Turkcell’de Temmuz 2016Temmuz 2018 yılları arasında CFO olarak görev yapan Bülent Aksu, Ağustos 2018Ocak 2021 arasında Hazine ve Maliye Bakanlığında Bakan Yardımcısı, Kasım 2018Mart 2019 arasında Türk Telekomünikasyon AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi, Mart 2019Mart 2020 arasında Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi, Mayıs 2019Şubat 2021 arasında Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı, Mart 2020’de Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.
Bülent Aksu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu.

Gerçek Gündem
Seçim sonuçlarını doğru tahmin eden SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son 10 günü işaret etti: "Anketler değişti"47 izlenme
YENİ Parti mi CHP mi? Erdal Beşikçioğlu kararını verdi22 izlenme
Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı yapan Eser Yenenler AKP Gençlik Şöleni'nde sunucu oldu, AKP'liler de muhalifler de tepki gösterdi38 izlenme
İmamoğlu için oy kullanmaya gelen yurttaş: "Dün AKP'liydim bugün CHP'liyim"44 izlenme
Ahmet Necdet Sezer’den Tezcan Karakuşa destek telefonu!51 izlenme
Atatürk’e hakaretten tutuklandı, 'İlaçların etkisindeyim' dedi50 izlenme
Prof. Aziz Çelik tarih verdi: Memur ve memur emeklilerini büyük şok bekliyor51 izlenme
Orman yangınlarında korkunç şüphe!110 izlenme
CHP'li Canan Kaftancıoğlu duyurdu: AKP'li Çekmeköy Belediyesi'ne yargıdan kötü haber
CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu "AKP ve MHP, şehit doktorun adını yaşatmamızı istemedi!"
Özgür Özel: "AKP kanadından kirli istihbaratlar geliyor, fındık kadar aklınız var"
Dubai’den 'lüks' kaçış: Bedeli dudak uçuklattı