Hayat pahalılığının insanlar ve şirketler üzerindeki etkisi azımsanmayacak kadar büyük.
Her geçen gün, her türlü ürüne yapılan zamlar, fahiş fiyatlar, pahalılık derken etkisini iyice hissettiğimiz yüksek enflasyonun hayatlarımızdaki olumsuz etkisi inkar edilemeyecek kadar açık durumda.
Vatandaşın büyük çoğunluğu marketlerde temel gıda ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıyorken hayvancılık alanında hizmet veren bir şirket daha iflas ettiğini duyurdu.
Merkezi Aydın Söke'de bulunan Coşgun Süt Ürünleri Hayvancılık Tarım Reklam Ve Yayıncılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi son iflas eden şirket oldu.
Aydın Asliye Ticaret Mahkemesince görülen dava sonucunda alınan karar da " Coşgun Süt Ürünleri Hayvancılık Tarım Reklam ve Yayıncılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin Aydın Asliye Ticaret Mahkemesinin 07/06/2023 tarih ve 2022/860 Esas ve 2023/359 sayılı kararları ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 11:04’de açılmasına karar verilmiştir." ifadelerini yer verildi.

Yeniçağ
İktidar değişikliğinde masada olacak 20 dosya sıralandı47 izlenme
Metin Feyzioğlu, Erdoğan’ı neden alkışladığını açıkladı124 izlenme
Trump’tan al haberi: Erdoğan Beyaz Saray’a gelmek istiyor128 izlenme
Twitter'ın Aktroll temizliği Saray'ı çılgına çevirdi!118 izlenme
Merkez Bankası rezervlerindeki düşüş belli oldu: Bilanço ağır, yabancılardan 9,5 ayın en sert hisse satışı31 izlenme
5 litre ayçiçek yağına zam! İşte vatandaşın cebini yakan 24 saatlik fark!69 izlenme
CNN Türk'te Alevilere skandal sözler !969 izlenme
Halil Falyalı'nın kardeşinden 'Sedat Peker' açıklaması92 izlenme