Home
20 Ekim 2023 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Türk enerji şirketi Karpowership, Afrika ülkesi GineBissau'ya yeniden elektrik vermeye başladı

Türk enerji tedarik şirketi Karpowership, GineBissau'ya olan 17 milyon dolarlık elektrik borcunu ödememesi nedeniyle elektrik tedarikini kesmişti. Ancak GineBissau hükümetinin finansal zorlukları gidermesinin ve yakıt sorununun çözülmesinin ardından Karpowership, ülkenin elektrik tedarikini yeniden başlattı.

Karpowership, yüzer enerji gemileri kullanarak GineBissau'ya elektrik sağlayan ana tedarikçilerden biriydi. Ancak ödemelerin alınmaması nedeniyle şirket, operasyonlarını durdurmak zorunda kalmıştı. Karpowership, dünya genelinde birçok ülkeye yüzer enerji gemileri aracılığıyla enerji sağlayan bir Türk enerji şirketidir.

GineBissau, Atlas Okyanusu kıyısında bulunan ve dünya üzerindeki en yoksul ülkelerden biri olarak bilinir. Ülkenin nüfusu yaklaşık 1.9 milyon kişiden oluşmaktadır. Karpowership'in elektrik tedarikinin yeniden başlaması, ülkenin enerji ihtiyacını karşılamak adına önemlidir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'na 2 bin 352 yıl ceza istenmesi dünya basınında yankı buldu: "Erdoğan'ın en büyük siyasi rakibi" Kılıçdaroğlu ile 'telefonda selamlaşan' gerici Akit'in haber müdürü Özel'i hedef aldı Manisa'da Devlet Bahçeli Meydanı'nın adı Atatürk Meydanı olarak değiştirildi! Ülkücüler protesto etti, CHP'liler ise protestoya "Büyük başkan" diyerek karşılık verdi Milyonlar bu kararı bekliyor: İşsizlik patlaması yaşanabilir!