Kurban bayramı nedeniyle tatil için Bodrum'a gelen yerli turistler ucuz otellerde yer bulamayınca soluğu sahillerde aldı.

Bodrum Kalesi manzaralı Kumbahçe ve Paşatarlası plajları açık hava oteline dönüştü. Kimi çadır kurdu, kimi bavullarını yanı başına alarak geceyi böyle geçirdi.

Birçok tatilci bayramın ilk gününü otomobillerin içinde, hatta kamyon kasalarında karşıladı. Bazı tatilcilerin belediyenin banklarında uyuduğu görüldü.

“PARAYI OTELE VERİRSEK AÇ KALIRIZ”
İstanbul'dan tatile gelen 23 yaşındaki üniversiteli Cemil Akbalık, şunları söyledi:
– Arkadaşlarla 34 gün için tatile geldik. Ama cebimizdeki parayı otele verirsek hem aç kalırdık hem geri dönemezdik.

– Bayram nedeniyle pansiyonlarda da yer kalmamış yer olanlarda ise fiyatlar 5 yıldızlı otel ayarında. Hava çok güzel o nedenle sahilde uyumayı tercih ettik. Birkaç gün böyle idare edeceğiz, tatil böyle de güzel.

Sözcü
Hasankeyf Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tarhan, "Daha fazla dayanamadım" diyerek AKP'den istifa etti53 izlenme
Diyanet'in fetva gerginliği: Fiyatları tayin eden Allah'tır42 izlenme
Çelik'ten 'Ban ve Taşkesenlioğlu' açıklaması58 izlenme
Dilan Polat'ın ‘Şampiyonlar Ligi’ hakkında son dakika gelişmesi: Fotoğraf karesindeki herkes ifadeye çağrıldı36 izlenme
Yerel seçim için altı senaryo40 izlenme
Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen, canlı yayında yandaşa Atatürkçülük dersi verdi !2230 izlenme
AKP'liler artık birbirlerini yiyor ! AKP Muğla kongresinde ortalık karıştı !3075 izlenme
Boğaziçi'ne kelepçe devam ediyor! 'Kayyuma hayır' diyen öğrencilerin evine TEM baskını89 izlenme