Home
20 Kasım 2022 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Turhan Çömez'den Bakan Soylu'ya: "Zavallısın, çaresizsin"


İYİ Partili Turhan Çömez, Bakan Süleyman Soylu'ya sosyal medya hesabından "zavallı ve çaresizsin" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili paylaşım yaptı. Çömez, "zavallı ve çaresizsin" sözleriyle seslendiği Soylu'ya "Türk siyasetinin tozlu sayfalarında yok olup gitmene az kaldı" dedi.

Çömez, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Zavallısın. Çaresizsin. Ve artık tükendin. Türkiye seni, suçlularla biriktirdiğin fotoğrafların, yalanların, iftiraların ve liderinin koltuğuna kurulmak için çevirdiğin entrikalarınla hatırlayacak. Türk siyasetinin tozlu sayfalarında yok olup gitmene az kaldı."

turhancomez.jpg

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan, İstanbul sonuçlarını kabullenmemekte ısrarcı! "Yolsuzluk var" Bakan Koca açıkladı: 22.345 yeni vaka tespit edilirken, 118 kişi hayatını kaybetti, 32.364 kişi sağlığına kavuştu! Bu kötülük Mansur Yavaş'a mı Ankaralılara mı yapıldı? Merkez Bankası'nın net rezervleri alarm veriyor!