TÜİK, Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) yöneticisi Veysel Ulusoy hakkında ‘kişilik haklarını ihlal ettiği’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ulusoy, 'ENAG’ı kapatmak istiyorlar ama bu kolay değil' dedi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) yöneticisi Veysel Ulusoy hakkında 'kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle suç bulundu.
Ulusoy, 13 Ocak 2021’de yeni bir soruşturma kapsamında ihtiyati tedbir kararı alınması talebiyle ENAG yayınlarının durdurulması için yeni başvuru yapıldığını söyleyerek, “ENAG’ı kapatmak istiyorlar ama bu kolay değil” dedi.
Emekli maaşları harçlık seviyesine düşecek30 izlenme
Bahçeli Ferdi Tayfur'un cenazesinden zar zor ayrıldı87 izlenme
Osmanlı batarken ne yaptıysa, AKP de aynısını yapıyor !367 izlenme
FETÖ'ye rahmet dileyen genel yayın yönetmeni tutuklandı30 izlenme
AKP'den CHP'ye geçmişti, Derince Belediye Başkanı Gökçe: "3 yıldır hiç belediyeye gelmeyen müdür var"36 izlenme
Türkiye'nin ünlü bebek mağazası konkordato ilan etti20 izlenme
Borçlu çiftçi isyan etti! 'Peşkeş çekmeyin artık dayanacak gücümüz kalmadı! Önce Demirören'e verdiğiniz 750 milyon doları tahsil edin!'84 izlenme
İBB iddianamesinde savcılık projeleri karıştırdı: Genç mühendis 3 aydır tutuklu27 izlenme