Home
16 Ocak 2025 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Tuğba Eroğlu'ndan yakınlarına: "Harp Okulu rozetini alamayacaklar"


Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı nedeniyle disipline sevk edilen teğmenlerden Ebru Eroğlu bugün verdiği sözlü savunma öncesi yakınlarıyla yaptığı görüşmede, "sonuç ne olursa olsun, bizim ve sizlerin göğsündeki Harp Okulu rozetini alamayacaklar" ifadelerini kullandı.



Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz dedikleri için disipline sevk edilen teğmenler bugün sözlü savunma verdi. 

"ATATÜRK'ÜN SİLAH ARKADAŞI OLDUK"

Sözlü savunma öncesinde yakınlarıyla görüşen teğmen Ebru Eroğlu, "Bugün sonuç ne olursa olsun, bizim ve sizlerin göğsündeki Harp Okulu rozetini alamayacaklar. Bizler Atatürk'ün önce sıra arkadaşı, sonra silah arkadaşı olduk. Hayatımızın geri kalanında da bu minvalde hareket edeceğiz şüphesiz" ifadelerini kullandı.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hainler roketle saldırdı! Fatma şehit düştü İktidara yakın araştırma şirketinin sahibi "AKP sonuçları beğenmeyince, bir genel merkez yetkilisi..." Süleyman Soylu'dan Yargıya Sedat Peker talimatı! Görüşmenin detayları savcının adıyla birlikte ortaya çıktı! Meğer bizim milletin karnı TOGG’muş