Trabzon'da düzenlenen Yılın Enleri Ödül Töreni ve Yılbaşı Festivali’nin pankartında bulunan DJ’in fotoğrafına saldırıldı. İçerisinde basın yayın organlarının da yer aldığı 61 Medya tarafından organize edilen etkinliğin afiş ve pankartları Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Valiliği’nin izniyle kentin çeşitli noktalarına asıldı. Kentte bulunan Meydan Parkı’na asılan afiş ve pankartlar önce “Dilekçe yazılmadı” denilerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı.
Yazılan dilekçenin ardından tekrar asılan pankartlara kimliği belirsiz kişi veya kişiler saldırdı. Pankartta bulunan DJ Melis Akışka’nın fotoğrafı kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Etkinliği düzenleyen kurum polise başvurdu, MOBESE kayıtları bekleniyor. Polis soruşturması devam ederken tekrar asılan afişe ikinci kez saldırıldı. Afişteki DJ Akışka'nın olduğu kısımın tümü koparıldı.
Bu saldırıyı tarikatçı ve kadın düşmanı yobaz kimselerin yaptığını öne süren 61 Medya’nın sahibi Ercan Demirbaş, şunları söyledi: “Bu kişiler karşımıza çıkarak bizimle mücadele etmeden, gizlice bize saldırdılar. 2 kişi güpegündüz kadın DJ’in resmini kestiler. Bu insanların arkalarına kimi aldıkları belli. Karşımıza çıkıp bir şey yapamıyorlar da bu şekilde taciz ediyorlar. Dolaylı olarak bize zarar veriyorlar.”
https://www.birgun.net/haber/trabzondakadinfotografinasaldiri281090
Bakan Koca Türkiye’deki güncel corona verilerini açıkladı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 5001, vaka sayısı ise 190.165 oldu!106 izlenme
Takdir toplayan sözler: "Müteahhitlerin borcu siliniyor. Fatura ödeyemeyen Fatma Nine'nin saati sökülüyor. Adalet olmadı mı ekonomi düzelmez. Atatürk gibi bir insan lazım"21 izlenme
Malatya'da 1500'ün üzerinde bina yıkılırken, Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan okul depremlerde yıkılmadı76 izlenme
AKP'den saldırganla ilgili yeni açıklama313 izlenme
Türkiye’deki Suriyeli mülteci sayısı açıklandı!226 izlenme
Eşini 24 saatte müdür yapan valinin, paspas çeken milli güreşçiden haberi yokmuş!407 izlenme
Kadınlar mutlu olursa toplum da mutlu olur60 izlenme
Suudi Arabistan ve Emirlikler’den Türk müteahhitlere de boykot!73 izlenme
Çift maaşlılara belediye başkanı da eklendi! Yıllık 550 bin TL maaş!
Havada katmerli zarar! Geçmeyen yolcu için devlet, uçmayan yolcu içinde devletin kurumu THY zarar ettiriliyor!
MHP'li Olcay Kılavuz, kendisini arayan gazeteciyi tehdit etti!
İstanbul’da yaşamanın maliyeti yüzde 56 arttı