Anasayfa1
16 Mayıs 2020 ( 287 izlenme )
Reklamlar

Toplu tecavüz listesi hazırlayan kişi cami derneği başkanı çıktı!


Sosyal medyada tecavüz listesi hazırlayan şahsın, Kocaeli'de bir cami derneği başkanı olduğu iddia edildi. Şahıs, 2016 yılında söz konusu derneğin yönetim kurulundaydı.


Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Feyza Altun, Canan Kaftancıoğlu, Berna Laçin ve Nevşin Mengü’yü tecavüzle tehdit eden Kadir Gözoğlu’nun Hayırsevenler Camii Koruma Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı olduğu iddia edildi.

Tehdit edilen isimlerden Feyza Altun, bilgiyi Twitter hesabından paylaştı. Yerel Özgür Kocaeli gazetesinin web sitesinde yer alan 2016 tarihli haberde de Kadir Gözoğlu'nun derneğin yönetim kurulunda olduğu görülüyor.

screenshot18004.png

https://halktv.com.tr/gundem/toplutecavuzlistesihazirlayankisicamidernegibaskanicikti425285h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gurbetçi çift gerçekleri anlattı 'Avrupa'nın hali vakti yerinde! Biz Euro ile maaş alıyoruz ama önemli olan halkın geçimi. Parası olmayan için Türkiye çok zor' Merdan Yanardağ: Aynı gemide değiliz! Sosyal medyada son dönemde artan sözde hocalarla dolup taşıyor: Instagram evliyaları, TikTok şeyhleri, YouTube mollaları... 26 kişiye mezar olmuştu! Kavak Apartmanı davasında AKP’li eski belediye başkanına tahliye kararı