TMSF’nin Mer Su Sutek Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün satışına ilişkin ilanları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, Mer Su Ürünleri Hayvancılık Nakliye Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait alabalık yetiştirme çiftliğinde yer alan mal, hak ve varlıklar ile kira sözleşmesinden oluşan Mer Su Sutek Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, muhammen bedeli 1 milyon 515 bin lira olmak üzere 12 Şubat 2019 saat 11.30’da gerçekleştirilecek ihale ile satılacak. Öte yandan, Fon Kurulu kararı ile revize edilen Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün de satışa çıkarıldı.
Gayrimenkuller, menkul mallar (demirbaşlar, makine ve teçhizatlar, taşıtlar, stoklar vs.), Türk Patent Enstitüsü nezdindeki haklar, taraf oldukları sözleşmeler ile sözleşmelerden doğan tüm varlıklardan oluştuğu kaydedildi Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 16 milyon 400 bin lira olarak belirlendi. Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi 13 Şubat 2019’da saat 14.30'da yapılacak. İhaleler kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ve açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında AKFA Holding’e bağlı şirketlere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verilmişti. Nurkay Makina, Akfa Holding bünyesinde olan bir şirket.
AA
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/tmsfikisirketisatisacikardi3162100/?fbclid=IwAR2hQLcsVe34eLsuWPl8aooJp46iZXk_ZIasET2mC1WPs80lQGkW_LvFWI8
İstanbul’da suya zam geldi27 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Varlık fonu yönetim kurulu ile bir araya geldi.28 izlenme
Kartlı harcamalar rekor kırdı! Cüzdandaki karta 50 milyar TL borç ekledik90 izlenme
AKP seçim için 'ikna ekipleri' kurdu35 izlenme
Özgür Özel ‘masaya beyaz toros koyup kime ne gösteriyorsun’ demişti: İşte o savcının masası26 izlenme
Berat Albayrak’ın Kanal İstanbul'daki arazi haberlerine erişim engeli!282 izlenme
Özgür Demirtaş'tan Hakan Ural'ın midesine oturacak cevap: "Sahte çürük raporlu savaş uzmanı"56 izlenme
AKP'li Belediye'nin Daire Başkanı'nın Rüşvet tapeleri ortaya çıktı! "Orada 30 bin lira var, şeyin içerisinde"34 izlenme
Kemal Sunal, halkın sevgisinin sırrını böyle açıklıyor 'Sırtımı halka dayamamdan kaynaklanıyor'
Havada güvenlik bitki uzmanına emanet
Şirketler bir bir kapanıyor! Nisan'da kapanan şirket sayısı yüzde 125,9 arttı!
Asıl ev almadan vatandaş olanların sayısına bak! Açıklananlar sadece ev alarak vatandaş olanların sayısı