AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da mezunları arasında yer aldığı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun bir isim daha Türk Hava Yolları’nda genel müdür oldu.
Covid19 nedeniyle yaşamını yitiren Ahmet Karaman’ın yerine THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü olarak Mikail Akbulut atandı.
Kartal İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Mikail Akbulut, 2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi'nden mezun oldu. Akbulut, Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı'nı 2011 yılında tamamladı. 2010 yılında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanlığı'nda Aviyonik Bakım Mühendisi olarak göreve başlayan Akbulut, 2016 yılında Dar Gövde A Bakım Müdürü olarak atanmıştı.
THY’nin üst yönetimindeki isimlerin de Erdoğan’la yakın olduğu biliniyor.
THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, kurumda, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini Erdoğan’ın yeğeni ile evli olan Murat Şeker yürütüyor. Pazarlama ve satış alanındaki Genel Müdür Yardımcılığı görevindeki isim olan Ahmet Olmuştur’un eğitim bilgilerinde ise Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu görülüyor. Bir başka Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu Yahya Üstün ise THY’de Basın Müşaviri olarak çalışıyor.
https://www.birgun.net/haber/thyyekartalimamhatipmezunubirgenelmudurdaha343947
KHK ile kapatılan üniversitede 10 milyon liralık malzeme ortadan kayboldu!78 izlenme
Berat Albayrak hakkında bomba iddia: Oturduğu evin üst katında...171 izlenme
Hüsnü Mahalli: Toptan yanılmış olabilir miyim?268 izlenme
Çiğdem Toker: Anadolu Ajansı'na bütçeden geçen yıl 273 milyon TL aktarılmış53 izlenme
'Yobaz' doktor hakkında tartışmalı karar19 izlenme
Saray koridorlarında endişe yaratan Erdoğan anketi15 izlenme
Erdoğan 2 gün önce açmıştı! Tren arızalandı insanlar havada asılı kaldı!433 izlenme
Halkbank Davası'nda ABD'de tutuklu yargılanan Hakan Atilla'dan uykuları kaçıracak paylaşım!53 izlenme
Veli Ağbaba CHP İstanbul yönetimine atanan kayyumu böyle değerlendirdi: "CHP'de değişimi hazmedemeyenler AKP yargısı ile işbirliği yaptı"
Esenler’in saat ihalesi, AKP’li yöneticinin aile şirketine gitti!
Şehit babası demediler, vergi borcu yüzünden tutukladılar!
Manisa'nın Akhisar ilçesindeki orman yangını devam ediyor!