Kripto para borsası Thodex soruşturması tamamlandı.
Şirketin firari CEO'su Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 kişi hakkında ayrı ayrı 12 bin 164 yıldan, 40 bin 564'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
NE OLMUŞTU?
Yeniçağ'da yer alan habere göre, Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirdi.
Yaklaşık 8 aydır Özer’in nerede olduğuna ilişkin herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı öğrenildi. Kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer’in nerede olduğuna ilişkin soruşturmanın yapıldığı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki dosyaya giren son bilgi Arnavutluk’ta olduğu yönünde. Ancak resmi olarak çıkış tarihi olan 20 Nisan’dan bugüne Özer’in nerede olduğuna ilişkin başka bir tespit yapılamadığı belirtildi.
İmamoğlu'na hedef göstermeden beraat tehditten ceza6 izlenme
Veterineri Bitkisel Üretim Genel Müdürü yaptılar!180 izlenme
Ankara'da metro hattı bir türlü tamamlanamadı: Açılış adeta yılan hikâyesine döndü42 izlenme
İmamoğlu'ndan avukatlara gözaltı tepkisi: "Yeter artık!"19 izlenme
İşte Ferdi Zeyrek’in İmamoğlu ve İBB’ye yönelik operasyonlar hakkındaki sözleri...55 izlenme
TOGG ile ilgili heyecan verici gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor20 izlenme
Üniversitenin tarih bölümünde çalışmak için ‘İlahiyat’ şartı!38 izlenme
Abdurrahman Dilipak: AK Parti'de çok ciddi çözülme var139 izlenme
Hatay’ın Defne ilçesinde taş ocağına karşı yapılan protestoda 6 kişi gözaltına alındı
Sayıştay’a da sansür: Milletin vergilerinden 11.6 milyar TL'nin nereye gittiği belli değil!
Asgari Ücret İnisiyatifi: "Asgari ücret sadece nefes alabilmek için belirlenen ücret oldu"
AKP'li isimler depremin enkazı kalkmadan ihale yarışına girdi