Anasayfa1
14 Şubat 2026 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Tepki çeken görüntü: Polis, kaymakamın ayakkabısını taşıdı


Karabük Yenice'de bir koruma polisinin, cami çıkışında elinde ayakkabı ve kerata ile kaymakamı beklediği iddia edilen görüntüler tepkilere neden oldu.


Karabük'ün Yenice ilçesinde bir caminin önünde çekildiği iddia edilen görüntü sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Bir koruma polisinin, cami çıkışında elinde ayakkabı ve ayakkabı çekeceği ile Yenice Kaymakamı Mert Can Çanga'yı beklediği iddia edildi.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Av. Mustafa Kemal Çiçek, olayın ilçede bulunan Yeşil Cami'de yaşandığını belirtti.

'EMİR KULUYUM'

Çiçek, koruma polisini uyararak böyle bir görevinin olmadığını söylediğini, koruma polisinin ise "Emir kuluyum" şeklinde yanıt verdiğini iddia etti.

Kaymakamın, koruma polisine ayakkabısını taşıtması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Memleketteki 'Eğitim Sisteminin' içler acısı halinin sadece 39 saniyede özeti! Elektrik faturalarında Kılıçdaroğlu'nu haklı çıkartan zam gerçeği! CHP Kadın Kurultayı’na Kaftancıoğlu damgası! Başkan Köse’den İstanbul İl Başkanı’na sert eleştiri Sabiha Gökçen’de geciken pist inşaatından İGA’nın ortakları çıktı!