Home
22 Ocak 2024 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Tekel baskının arkasından skandal teklif iddiası: "40 milyon TL ve 2 çocuk verelim şikâyeti çekin"


Esenyurt'taki tekel baskınında sanıkların, 40 milyon TL ve 1311 yaşlarında iki çocuk karşılığında şikayetin geri çekilmesi teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Cumhuriyet’ten Rengin Temoçin’in haberine göre; İstanbul Esenyurt’ta geçen temmuzda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in yaşamını yitirdiği tekel bayisi saldırısında saldırının sanıklarından Tarık Özer’in, Erzen’in babası Cantürk Erzen’e “barışmak için 40 milyon lira ve ailenin akrabalarından 13 yaşındaki bir erkek çocuğu ile 11 yaşındaki kız çocuğunu teklif ettiği” iddia edildi.

“İSTER GELİNİN YAP İSTER KIZIN”

Cantürk Erzen, “Tarık Özer tarafından bana aracı yoluyla ‘Bir erkek ve bir de kız çocuğu verelim’ mesajı iletildi. Onların âdetine göre erkek öldürüldüyse yerine o ailenin oğlu verilirmiş. Bir de kız verelim ‘İstiyorsan gelinin, istiyorsan kızın yap, istiyorsan da bize geri gönder’ dediler” iddiasını aktardı.

İDDİAYI REDDETTİLER

Söz konusu açıklamaları sorduğumuz Tarık Özer’in ailesi iddiaları reddetti. Özer ailesinden N.Ö., “Böyle bir şeyin aslı astarı yok” diye konuştu.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi kongresinde AKP protesto edilince AKP'liler salondan ayrıldılar Tütün üreticisi çiftçilerin protestosunda AKP'li meclis üyesi bile isyan etti 'Acımızdan ölüyoruz, kendimi yakarım!' Biden konuşma yaparken Trump bombaladı: Seçimi çalıyorlar Karamollaoğlu'ndan AKP'ye flaş sözler: Bu millet sizi aşağı indirecek!