SİYASİLERİN GÖRÜŞLERİ
Teğmenlere ilişkin gerekçeli kararda AKP’li Ömer Çelik, MHP’li İsmail Özdemir ve YRP lideri Fatih Erbakan da yer aldı. Avukatlar savunmalarında Çelik’in teğmenlere hakaret edilmesinin kabul edilemeyeceğini, ‘Hükümete kılıç çekildi’ diyenlerin de vesayeti diriltmek isteyenler olduğunu söylediği hatırlatıldı.
Özdemir’in de “Bu gençlerin ebedi başkomutanı, Ulu Önderimiz Atatürk’tür’’ diyerek teğmenlere sahip çıktığı, Erbakan’ın ise teğmenlerin mevzuatta olmayan bir yemin metnini okuduğunu, bunun karşılığı olacağını ancak hukuki açıdan haksızlık yapılmaması gerektiğini belirttiği kaydedildi.
Gerekçeli kararda kılıç çatma ve and içme görüntülerinin basına servis edilmesi konusu da dile getirildi. Avukatların,”Basına servis edilen görüntü büyük ihtimalle bizzat KHO fotoğrafçısı ve kameramanı tarafından çekilen görüntülerdir” görüşü dile getirildi.
Fransız asker, politikacı ve 18041814 arası Fransa imparatoru. Fransa’ya önderlik ettiği gibi tüm Avrupa’yı da etkilemiş önemli bir komutan. Girdiği savaş ve çatışmaların çoğunu kazanmıştı.
Sözcü
11. Yargı Paketi'nden İmamoğlu çıktı! CHP'li vekil tek tek açıkladı18 izlenme
'Ekonomiyi kurtaracak' denilen Varlık Fonu borca battı!135 izlenme
Sedat Peker ifşa etmişti: AKP'li Taşkesenlioğlu'nu 213 kişi şikâyet etti 'ifadesi bile alınmadan' savcılık dosyayı kapattı!19 izlenme
"DEAŞ üyesi değilim, ÖSO saflarında yer aldım" diyen sanık tahliye edildi!83 izlenme
10.5 milyar lira bütçesi olan Diyanet’ten açıklama: Sigaraya ödenen para açlıktan ölenlere verilse...328 izlenme
CHP'den açıklama: Bütün taşlar yerine oturacak22 izlenme
İBB Meclisi'nde yapılan oylamayı CHP'li aday kazanınca AKP'li üyeler meclisi böyle terk etti18 izlenme
Yılbaşı çekilişinden devlet ne kadar kazanacak?72 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz için karar verildi: ABD’ye götürülüyor!
Çin'den bankalara kredileri artırma daveti
Dudak uçuklatan fatura: Faizde rekor kırıldı
Böyle 'U dönüşü' görülmedi! Erdoğan yasayı iptal edince yasanın geçmesi için TBMM'de oy veren AKP'li vekiller bakın ne yaptı!