Taksim Meydanı’nda “Tebliğciler” olarak bilinen bir grup yeni yıl kutlamaları öncesinde üzerinde “Ey Müslüman Kardeşim” yazılı olan bildirileri dağıtıp, yılbaşı kutlamalarına katılanları 'kafir' olmakla itham etmişti.
Tebliğciler bu kez de Kadıköy sokaklarında ortaya çıktı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, alkollü mekanların dışarıda yer alan masalarının çevresinde “Hocanın görevi ölüm gelmeden hatırlatmak, berber tıraş eder doktor muayene eder. Hoca da hatırlatır” şeklinde yapılan açıklamalara, masada oturan vatandaşlardan da tepki geldi.
'TALEBİMİZ OLDU MU?"
Vatandaşların birisinin “Bizim böyle bir isteğimiz oldu mu? Doktora gidiyoruz mesela muayene olmaya. Diyoruz ki benim bir rahatsızlığım var. Bizim sizden hatırlatma gibi bir isteğimiz oldu mu? Siz şu an taciz ediyorsunuz bizi bu masada otururken” şeklinde konuşması üzerine Tebliğciler de “Yok taciz değil, sıkıntı yok. Selamlaşma. Allah’a emanet olun” diyerek bölgeden uzaklaştı.
Türkiye Suriye'de şehit üstüne şehit verirken, RTE er olarak askere gitmek isteyen oğluna bakın ne nasihat vermiş !287 izlenme
AKP’nin kurucu isminden sert tepki: "Seçimin kaybedeni AKP'dir!"129 izlenme
Sinan Ateş davasında ‘Telefon şifremi hatırlamıyorum’ diyen Serdar Öktem’in MHP albümü76 izlenme
SGK şubeleri önünde EYT kuyruğu54 izlenme
Deprem, seçim, 100. Yıl… İşte 2023 böyle geçti33 izlenme
Koronavirüs salgını yokmuş gibi: AKP'li belediye 1453 kişiyi Ayasofya'ya götürdü!70 izlenme
AKP'li eski belediye başkanı 'Erdoğan hayranıyım' deyip usulsüzlükleri soran yurttaşı toplantıdan attırdı! "Çık dışarı"29 izlenme
En düşük emekli maaşı belli oluyor: Taban aylık için devreye giriyorlar! "Daha yüksek olabilir"25 izlenme
İktidarın Türkiye'yi düşürdüğü durum işte bu! Avusturya Başbakanı "Taliban fanatizmini Avrupa’da istemiyoruz. Afganların kalacağı en iyi yer Türkiye"
Emeklilerin canını sıkacak araştırma: Türkiye dibi gördü
Cumhuriyete 'darbe' diyen HÜDA PAR adayı okul okul gezip Kürtçe propaganda yaptı!
Sahte kimlikle yakalandı, Bank Asya'ya para yatırdı, ABD'ye Gülen'i ziyarete gitti ama yeğeni tahliye edildi!