Kızılay'ın yardıma muhtaç kişilere dağıtılması için hazırladığı konserve etlerin AKP Bitlis milletvekili Cemal Taşar ve kardeşi olan Tatvan Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar'ın ortak olduğu otele götürüldüğü iddia edildi.
Taşar kardeşler Bitlis News'te çıkan haberi reddederken Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar istifa ettiğini açıkladı.

Paylaşılan görüntülerde, etlerin konserve şeklinde kıyma halinin otelin mutfak kısmında buzdolabına konduğu görülüyordu.
Taşar açıklamasında, "Bölgede kendisinden başkasına yaşama şansı ve hakkı vermek istemeyenlere karşı ailemizin de mensup olduğu Ak Parti'nin ilimizde kazanmış olduğu zaferlere şahsım üzerinden saldırılmasına ve karalanmasına meydan vermeyeceğim. Şahsımla herhangi bir hesabı olanların doğrudan hesaplaşması ve Kızılay'ın son gelişmeler üzerine başlattığı gelişmeyi rahatlatmak için Kızılay Tatvan Temsilciliği görevvinden istifa ettiğimi bildiririm" dedi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP milletvekili Cemal Taşar ise, "Sevgili Dostlar, Mevlana ne güzel söylemiş, "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye." Ahmaklara verilecek cevap sukuttan ibarettir..." ifadelerini kullanmıştı.

Cemal Taşar AKP Bitlis milletvekili görevini sürdürüyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tatvandakietskandaliistifagetirdi1763190
Fatih Altaylı'den Ersin Düzen'le ilgili yeni soru93 izlenme
Kulis: Emniyet'te iç hesaplaşma mı başlıyor? "Bazı isimler suç örgütü gibi çalışıyordu"36 izlenme
Boğaziçi’nde asıl amaç yine rant ve para mı?42 izlenme
İmamoğlu soruşturmasında avukatlara gözaltı dalgası: İmamoğlu'nun avukatının avukatı da gözaltına alındı30 izlenme
Vatandaşın yüzde 71’i ekonomiden umut kesti42 izlenme
Askeri hastanelerin kapatılmasının faturası 7 yıl sonra ortaya çıktı: Sınır ötesindeki askerlere bakacak doktor aranıyor36 izlenme
Akit bile dayanamadı! "Erdoğan’ın ‘kur korumalı mevduatı’ haram"75 izlenme
Özelde kriz: En az 3 bin okul kapanacak36 izlenme
Dilan Polat cezaevinde de gelir kapısı buldu iddiası! İşte detaylar...
TCDD'den 'yüzde 300 zam' haberlerine açıklama: Zam yok, fiyat değişikliği!
Kılıçdaroğlu Trabzon'da: Gerçek milliyetçi biziz, milliyetçilik Türk lirasını güçlü tutmaktır.
Rusya-Ukrayna savaşında son durum: Başkent Kiev’de peş peşe patlamalar…