AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin "çiçek ihaleleri" tartışma yarattı.
AKP'nin ısrarla savunduğu tasarruf politikalarına rağmen bunun aksi yönündeki politikalarına bir yenisini daha ekledi. AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 2018/422604 ihale kayıt numarası ile "mevsimlik çiçek, çiçek soğanı ve yumrusu alımı, tanzimi ve bakımı işi" tanımıyla açtığı ihalenin, 15 dekar çiçeklik alan oluşturulması, tanzimi ve 18 kalem mal alımı için yapıldığı öğrenildi.
Toplam 3 milyon 424 bin Türk lirası değerindeki bu ihalenin, belediyenin kendi şirketi olan Gazi Ağaç Peyzaj Eğitim Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş. adlı şirket tarafından kazanılması ise dikkat çekti.
CHP'nin Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, konu hakkında Odatv'ye açıklamalarda bulundu.
Uğur Kalkan şunları söyledi:
"Tasarrufu dillerinden düşürmeyen, ama yaptıkları işler ve ihalelerle bunun tersini yapan AKP'li belediyeler, yine skandal bir ihaleye imza attı. AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çiçek ihalelerini çok seviyor. 2018/422604 ihale numarasıyla çiçek, çiçek soğanı ve yumrusu alımı, tanzimi ve bakımı ihalesi yapıyor. Bunu da belediyenin kendi şirketi olan Gazi Ağaç Peyzaj Eğitim Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazanıyor. AKP'li belediyelerin birçok ihalesinde olduğu gibi, yine geçerli teklif sayısı sadece 1. İhalenin bedeli de 3 milyon 400 bin. Türkiye'nin en borçlu belediyesi olma rekoruna koşan belediyenin bu ihalesini de kamuoyunun vicdanına havale ediyorum."




https://odatv.com/milyonlukcicekihalesi17121802.html
Büyük bir tanıtımla duyuruldu, hem öğretmenler hem öğrenciler kaybetti!23 izlenme
Erdoğan, CHP'yi hedef aldı Lozan'a sataştı!308 izlenme
Meclis Lokantası'nda yemek yiyen bir vatandaş, güncel fiyat listesini sosyal medya hesabından paylaştı19 izlenme
Arazideki zam etikette tüketiciye yansıyacak30 izlenme
Boş baklava, içsiz köfteden sonra kırık ceviz: "İnsanlar 600-650 liraya gelip hurma alamıyor. Ceviz de pahalı. Daha çok kırık cevize yöneliyorlar. 200-250 lira olan"25 izlenme
Adnan Oktar ve kediciklerin villadaki gizli geçitten kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı!339 izlenme
Öldürülen işçi Erol Eğrek'in ağabeyinden yürek yakan sözler! "Hepimizi yetim bıraktılar..."20 izlenme
Çiftçi zorda, sıkıntı çok büyük: "Herkes battı. Motorunu satan var, arabasını satan var, evini satan var, borcu olup da çeyizini satan var"9 izlenme
Yenidoğan Çetesi'nin yeni skandalını yandaş Sabah duyurdu
Yerlikaya'nın duyurduğu operasyondaki çete daha önce de çökertilmiş!
“FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılasın” önergesine AKP’den ret!
Japonya Merkez Bankası 17 yıl aradan sonra ilk kez faiz artırımı yaparak negatif faiz dönemini sonlandırdı.