Temizlik işçisi Metin Karadeniz, dün akşam İstiklal Caddesi'nde temizlik yaptığı esnada yerde cüzdan buldu.
Cüzdanı yerden alarak kontrol eden Karadeniz, içerisinde bin 700 dolar olduğunu fark edince durumu belediye yetkililerine bildirdi. Cüzdanı bulan Karadeniz, belediye ekipleri ile birlikte kontrol edilen ve içerisinden herhangi bir kimlik çıkmayan cüzdanı sahibinin bulunması için Taksim Polis Merkezine götürerek teslim etti.
FOTO: İHA
Ailesiyle birlikte yaşayan ve 2 ay önce işe başladığını ifade eden temizlik görevlisi Metin Karadeniz, “Beyoğlu Belediyesi'nde temizlik personeli çalışanıyım. Temizlik yaparken içerisinde bir miktar para olan cüzdan buldum. Ondan sonra amirimi aradım. Amirimi aradıktan sonra cüzdanı amirime teslim ettim. Vicdanım rahat ben insanlık görevimi yaptım. Parayı da teslim ettim. Göreve daha yeni başlamıştım. Daha 2 ay oldu” dedi.
Öte yandan, İstiklal Caddesi'nde düşürülen cüzdanın bir turiste ait olabileceği belirtildi.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/taksimdetemizlikiscisindeninsanlikdersi2581563/
Bizi kıskanan Avrupa'da asgari ücret artışları ne kadar oldu? Ece Üner o ülkeleri tek tek açıkladı!32 izlenme
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taliban bizden destek istedi42 izlenme
Kızılay 3 yılda 6.5 milyar lira dağıttı, paralar nereye gitti?150 izlenme
TZOB açıkladı: Nisan ayının zam şampiyonu soğan ve patates oldu25 izlenme
THY'nin Atatürk'le ne alıp veremediği var?10 izlenme
Emeklinin öfkesi büyüyor: "Arkadaşların inim inim ağladığını biliyorum"23 izlenme
Kriz bankalara yaradı19 izlenme
CHP'li Bakırlıoğlu, Kuzey Marmara'daki 'geçiş garantisi'ni eleştirdi: "Rakamı tutturmak için tüm araçlar yılda 87 defa geçmeli"28 izlenme
42 bin lira elektrik faturası gelen AKP’li esnaf Erdoğan’a seslendi: “Bunun hiçbir izahı olamaz Başkanım, bilesin hayat yaşanmaz hale geldi"
'Yolcu Garantili' zarar: Pist bomboş kaldı!
Bu da oldu... Balık için Erdoğan’a teşekkür!
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş koronavirüsün kaynağını buldu! "Allah’ın insanlığa gönderdiği musibet"