İl ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her kış olduğu gibi bu yılda dar gelirli ailelere ücretsiz kömür dağıtıldı. Ücretsiz kömürü alan bazı Suriyelilerin, yardımları sosyal medya üzerinden satışa çıkarması dikkatlerden kaçmadı.
“PARA İLE SATILAMAZ”
Kömür yardımıyla ilgili karar geçen ay Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. Mersin'de kömür yardımı alan bazı Suriyeli vatandaşlar ise üzerinde “Para ile satılamaz” yazılı kömür çuvallarını sosyal medyada satışa çıkardı. Suriyeli birkaç kişi Facebook üzerindeki alım satım sayfalarından yaklaşık 25 kilo olduğu tahmin edilen kömürleri 10 ile 12 TL'den satışa sundu.
Sosyal Medyada ücretsiz dağıtılan kömürün para ile satıldığını gören bazı vatandaşlar da bu duruma sert tepki göstererek yetkililerin ilgilenmesini istedi.
'Cehennem Necati' lakaplı Necati Arabacı tutuklandı9 izlenme
Boğaziçi eylemlerinde 10 kişiye ev hapsi!38 izlenme
"Öldürdükleri bebeğimizin cenazesini bisküvi kutusunda verdiler"34 izlenme
Gerici Akit yazarı Dilipak itiraf ediyor: Para, makam, kadın, güç başımızı döndürdü325 izlenme
Lütfü Türkkan: "Vakıf üniversitelerinde malı götüren çok"142 izlenme
Vatandaşa SMS atması engellenen Kılıçdaroğlu’ndan çağrı videosu! "Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın"31 izlenme
Alım gücü eridi: Ramazan kolisi 8 yılda yüzde 980 zamlandı15 izlenme
Atatürk anılmayınca salonu terk eden Albay: "Herkes haddini bilecek"1493 izlenme