Ülkemizdeki sığınmacı sorunu her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde Türk kadınlarının mini etek giymesini eleştiren bir Suriyeli, 'onlar giyiyorsa bende çekerim' gibi aşağılık bir açıklamayla kadınların videosunu çekme hakkını kendinden bulduğunu dile getirmişti.
Bu kez de yine ülkesinde savaş olduğunu söyleyerek elini kolunu sallayarak bizim ülkemizde yaşayan bir Suriyeli Türk halkına ve Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etti.
Haber sitesinde yayınlanan bir videonun altına ağza alınmayacak hakaretler eden bu kullanıcı sosyal medyada büyük tepki topladı.
Söz konusu paylaşımda Suriyeli kişi şu ifadeleri kullandı:
Doğan köpeklerle şerefleri lanetleniyor. En aşağılık insanlar, ırkçı bir halk, lanetli Atatürk'ün yetiştirdiği köpek çocukları.

Söz konusu paylaşımın ardından Suriyeli kişi sosyal medya hesabını sildi. Ancak bu tweetin ekran görüntüsü sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.
Yeniçağ
Canan Kaftancıoğlu cezaevine gönderildi!39 izlenme
Milyarları yuvarlıyorlar: Millet bahçelerine dudak uçuklatan harcama43 izlenme
Sedat Peker'den bilgi kaynakları hakkında açıklama: "Boşuna cadı avına çıkmayın"50 izlenme
Sinan Oğan'ın mal varlığını açıklayan gazeteci meydan okudu: "Beni mahkemeye ver hesaplaşalım!"28 izlenme
Kılıçdaroğlu’na linç girişimi davası: Gözaltına alınan 9 kişiden 8’i serbest!133 izlenme
Bakanlıklardaki bazı bürokratların çift maaş aldığı iddiasına Bakan cevap verdi148 izlenme
Çörek otu yağının cilt için faydaları?26 izlenme
Survivor 2025 finali Boğaziçi Üniversitesi’nde: Öğrenciler ve akademisyenler isyanda16 izlenme