TürkiyeRusyaİran arasında Astana görüşmeleri sonucu 2017’de çatışmasızlık bölgesi ilan edilen İdlib’de Türkiye’ye ait 12 gözlem noktası bulunuyor.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sabah saatlerinde rejim tarafından bölgeye takviye olarak gönderilen TSK unsurlarına yönelik yapılan yoğun topçu atışı sonucu dört Mehmetçiğin şehit düştüğünü, dokuz askerimizin ise yaralandığını duyurmuştu.
MSB’den az önce yapılan açıklamada ise, şehit sayısının altıya yükseldiği belirtildi. Hayatını kaybedenlerden altısının asker, birinin ise sivil personel olduğu aktarıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında Suriye hedeflerin ateş altına alınmaya devam ettiğini de belirtti.

MSB açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
* Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır.
* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikasuriyedenkahredenhabersehitsayisimaalesef5604024/
TOKİ mağdurları AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'u böyle protesto etti: "Mağdurlar burada Murat Kurum nerede?"44 izlenme
Mezun olan polislere bu konuşmayı yapan polis müdürü kızağa çekildi! 'Hiçbir kimse ya da örgüte, cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız'41 izlenme
Açlık sınırı asgari ücretin üstüne çıktı!46 izlenme
TTB Merkez Konseyi Üyesi Yerlikaya: Türkiye’de şu ana kadar pandeminin yönetilme biçimi başarısızdır53 izlenme
Bakan Soylu: Kim çocuklarımızı zehirlemeye çalışırsa onların ayaklarını kırın49 izlenme
Orman yangınlarıyla amansız mücadele sürüyor! Bursa ve Karabük yangınlarında son durum33 izlenme
Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentindeki iki üniversite binasını roketle vurdu!75 izlenme
Yoğun bakım yatağı bekleyen çocuk yaşamını yitirdi! Yurttaşlar İsveç şovunu hatırlattı!75 izlenme