Home
23 Nisan 2021 ( 101 izlenme )
Reklamlar

Suriye'den gelen 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki İptisem Müslem'in barış çağrısı duygulandırdı: “Atatürk gibi bir liderimiz olmadığı için üzüldüm!”


Suriye’den gelen ilkokul 3. sınıf öğrencisi İptisem Müslem (9), “Suriyeli bir çocuk olarak Atatürk gibi bir liderimiz olmadığı için üzüldüm. Ama o her ülkenin çocuğunu düşünmüş. Atatürk’ü ben de çok sevdim” diyerek barış çağrısı yaptı.





Edirne'den Kars'a, köyden kente, azınlık okullarından, mültecilere kadar çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda duygularını yazdı. Salgın nedeniyle okulda bayram kutlanamadığı için üzüldüler. Yine de “Ülkece bu günleri atlatacağız” dediler.

“TÜRKLERİN KAHRAMANI”

Minik kalplerden, “Atatürk olmasaydı başımızı yastığa rahatça koyamayacaktık. Atatürk'e her zaman sevgi ve saygı duymalıyız. Atatürk, Türk milletinin kahramanı ve yaşadığım sürece Cumhuriyeti savunacağız” cümleleri döküldü.

https://www.sozcu.com.tr/2021/egitim/ataturkgibibirliderimizolmadigiicinuzuldum6390625/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saraçhane'deki devasa kalabalığı paylaşan İmamoğlu'ndan yeni mesaj: "Bu Millet Büyüktür!" 12 gün oldu, Tunceli yanıyor! Bakan Koca verileri açıkladı: Hasta sayısı 494.351'e, can kaybı 13.558’e yükseldi! Öğrencinin geçim sınavı: Çareyi iftar çadırında buldular