Auto-Created-3
25 Nisan 2024 ( 35 izlenme )
Reklamlar

Süper Kupa maçından çekilen Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Süper Kupa maçından çekilen Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pazar günü Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçının başında sahayı terk eden Fenerbahçe'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci aynı maçtaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Galatasaray da "saha olayları" ve "çirkin tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a karşı U19 takımıyla oynamış ve maçın ikinci dakikasında sahadan çekilmişti.

Maçın ilk dakikasında Mauro Icardi Galatasaray'ı öne geçiren golü attı. Bunun ardından Fenerbahçe santrforunu yanına almadı ve hakem Volkan Bayarslan oyunu durdurdu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gabon'da darbeyle devrilen 56 yıllık Bongo ailesi iktidarı hakkında A'dan Z'ye tüm bilgiler Saray'ın gözdesi yazar neden kalem değiştirdi? Vatandaşlığı kapan evi üç katına satıp kaçıyor! Eski TCDD Genel Müdürü'nün ihale karnesi de kaza karnesi gibi