Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pazar günü Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçının başında sahayı terk eden Fenerbahçe'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci aynı maçtaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Galatasaray da "saha olayları" ve "çirkin tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a karşı U19 takımıyla oynamış ve maçın ikinci dakikasında sahadan çekilmişti.
Maçın ilk dakikasında Mauro Icardi Galatasaray'ı öne geçiren golü attı. Bunun ardından Fenerbahçe santrforunu yanına almadı ve hakem Volkan Bayarslan oyunu durdurdu.
Her okula mescit!21 izlenme
Üretim durdu, konkordato geldi! Türk tekstil devi iflasın eşiğinde33 izlenme
Millet ne derdinde, bunlar ne derdinde! Bakandan vatandaşa tasarruf tavsiyesi50 izlenme
Tiryakileri üzecek haber: Çaya ve şekere bir zam daha!37 izlenme
CHP'den Kızılay Başkanına: 12 şirketten maaş alıyor musun?50 izlenme
CHP'li vekil Süleyman Soylu'ya sordu: Sedat Peker'in akrabasına nikah şahidi olduğunuz doğru mu?101 izlenme
AK Parti AKP'ye karşı... Birinci’den Hayati Yazıcı’ya dikkat çeken çağrı14 izlenme
AKP’li belediyeden ekmeğe yüzde 137,5 zam!43 izlenme