Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki iddialar gündemin bir numaralı maddesi olmaya devam ederken karşılıklı tehdit ve suçlamalar da anbean medyaya yansıyor.
Önceki gün TRT Haber Özel canlı yayınında sert açıklamalar yapan Süleyman Soylu, Peker'e ilişkin "Karısının iç çamaşırına sığınan acizler" ifadelerini kullandı.
Sedat Peker, "Kıymetli dostlarım, yarın 7:30 da yeni bir video yayınlayacağım. Süslü sülü benimle ilgili TRT’de konuşmalar yapmış. Ancak ben videonun çekimini tamamlamıştım. Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim" açıklaması yaptı.
Twitter hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in yayımladığı 6. videoya karşılık olarak, "Organize suç örgütleri, gayrinizami harbin en önemli aparatlarından bir tanesidir..." notuyla TRT Haber Özel yayınından video yayımladı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/suleymansoyludansedatpekerevideolujetyanit1837742
AKP’li belediyede İmamoğlu gerginliği: Başkan'ın aralarında olduğu AKP'li isimler salonu terk etti45 izlenme
TÜİK'in son mucizesi! Kimsenin haberi yok ama yoksulluk azalmış!36 izlenme
"Diri diri insan yakmak caizdir" diyen IŞİD'li Hanzala hakkında önce tahliye sonra tutuklama142 izlenme
Özgür Özel'den Bolu'da 'Tanju Özcan' tepkisi38 izlenme
AKP'li Mahir Ünal'dan skandal sözler! "Murat Karayılan da TRT'ye çıkmalıdır"57 izlenme
Emeklilerden Erdoğan'a küfe yanıtı35 izlenme
'Eski bir Atatürk düşmanıydım, tarih kitaplarını okudukça, din yüzünden insanları sömürüp, binlerce insanı birbirine kırdıran Müslüman’ları okudukça Atatürk’e rahmet okudum !'5070 izlenme
Milyarları harcayan Diyanet’ten gençlere 'israf' öğüdü37 izlenme
Saray’da şok etkisi yaratacak anket: Erdoğan 5 aday karşısında da kaybediyor!
Emekli vatandaş tepkili: "Kahkaha atasım geliyor, aç olduğum için atamıyorum!"
BAE'nin Türkiye'ye yapmayı planladığı yatırımlar netleşiyor!
'Hem tapeler hem teknik takip doğrudur' diyen Erdoğan Bayraktar'dan 'U' dönüşü!