Home
15 Temmuz 2018 ( 240 izlenme )
Reklamlar

Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme!

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in, bir plazanın 20'nci katından düşüp ölümüyle ilgili 2 şüpheli yeniden gözaltına alınarak, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Akşam saatlerinde zanlıların mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Çağatay A. ile Berk A. emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheliler, “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “cinsel saldırı” suçlarından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Çağatay A. ile Berk A. Sulh Ceza Hakimliğindeki sorgularının ardından atılı suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderildi. AA

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sulecetsorusturmasindaflasgelisme2521222/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li Başakşehir Belediyesi'ne 130 milyona yeni başkanlık binası! Dolar 7 TL'yi aşınca, ekonominin başındaki Damat Bakan'ın müthiş öngörüsü yeniden gündeme oturdu ! 'Dolar 5 TL'ye düştü, çok beklersiniz' AKP'den Merkez Bankası'na "seçim için para ver" talimatı! Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Ana canlı yayında Erdoğan’ı topa tuttu: "Ne barışı? Ben sonuna kadar buradayım. Hepsi duysun. Biz affetmiyoruz. Türkiye’ye ihanet edilmiş”