Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile HangiKredi Ümraniyespor'u ve kulübün başkanı Tarık Aksar'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'la oynadığı maçta taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.
Sarı lacivertli taraftarlar maçta "Hizbullah'ı Meclis'te istemiyoruz" diye bağırmışlardı.
Ümraniyespor Kulübünün ile kulüp başkanı Tarık Aksar'ın ise sosyal medya hesaplarından hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevklerinin gerçekleştiği kaydedildi.
Yeniçağ
FETÖMETRE ile bakın ne kadar mahrem imam çözüldü!89 izlenme
İmamoğlu'ndan 'milli yas' çağrısı38 izlenme
İran'da renk değişiyor: Yolda yürüyen mollanın sarığını düşürdü!33 izlenme
Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama!1462 izlenme
AKP’li yurttaştan Erdoğan’a tepki 'Seçtiklerimizi görevden aldı, bu yüzden oyum Ekrem İmamoğlu'na !'728 izlenme
Asgari ücret zammı için gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarında41 izlenme
AKP'li 3 belediye başkanı ihaleye fesat karıştırmaktan hapis cezasına çarptırıldı!46 izlenme
Yine tarikat yine cinsel istismar!349 izlenme