Home
14 Aralık 2023 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Soylu hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi: Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu, intikam duyguları bitmedi

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, basında kendisi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Soylu, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, görevden ayrılalı 5 buçuk ay olmasına rağmen hala kendisine yönelik hırslı, kin dolu iftiraların ve intikam duygularının devam ettiğini belirtti.


Ayrıca, her gün organize bir şekilde ortaya atılan yeni iftiralar ve yalanlarla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Soylu, paylaşımında söz konusu haberlere ait görsellere de yer vererek, bu haberlerin kendisine yönelik saldırıların bir parçası olduğunu vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraşlı depremzede 'Partimi sorarsan AKP’liyim. Kefen veren olmadı. Bir damla su veren olmadı' Mehmet Akif Ersoy ve kameramanı, İsrail'de canlı yayın sırasında sivil bir şahsın saldırısına uğradı Sayıştay raporundan yeni bir skandal daha! RTÜK ceza kesiyor ama ödeyen yok! Benzine zam geliyor!