İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan menajer Eser Küçükerol ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Kasım Garipoğlu'nun şoförü İsmail Ahmet Akçay, İsmail Ahmet Akçay'ın, 'Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak' suçundan Ezgi Eyüboğlu'nun, 'Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Etme' suçundan da marka danışmanı Yiğit Macit, Mehmet Ali Gül, model Gizem Türedi ve Mehmet Güçlü'nün İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında Kasım Garipoğlu'nun kardeşi Fatih Garipoğlu, Kasım Garipoğlu'nun ortağı Gökmen Kadir Şeynova ve ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinen Mert Alaş hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında Mert Alaş hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.
'Sosyete fotoğrafçısı' olarak bilinen Mert Alaş'ın birlikte çalıştığı ünlüler arasında Madonna, Kate Moss, Kim Kardashian ve Taylor Swift gibi isimler de yer alıyor.
Alaş'ın çalıştığı isimler arasında; Justin Bieber, Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Barbara Palvin, Kylie Minogue, Adele Laurie Blue Adkins, Miley Cyrus, Gisele Bündchen, Angelina Jolie ve Victoria Beckham gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.
Sözcü
Sedat Peker'den bir bomba daha! Uğur Mumcu suikastında Mehmet Ağar iddiası!84 izlenme
İmamoğlu için oy kullanmaya gelen yurttaş: "Dün AKP'liydim bugün CHP'liyim"39 izlenme
Göçükte ölen emekli madenci, kızının okul masrafları için çalışmaya devam ediyormuş29 izlenme
Bir patlıcan, bir domates, bir salatalık ve bir biber 20 lira!50 izlenme
Ferdi Zeyrek vefatının 1. yılında anıldı17 izlenme
AKP ret oyu verdi! Emeklinin bir umudu daha söndü!341 izlenme
Gazeteci Tolga Şardan tahliye edildi39 izlenme
AKP’li başkanın çantasının fiyatı dudak uçuklattı!49 izlenme