MERDİVENALTI TARİKAT!
“Özellikle sosyal medya, Twitter, Youtube, İnstagram ve TikTok'un gündelik hayatımızda çok yoğun bir alan kaplamasıyla beraber daha önce Anadolu'nun Bayburt ilinin x ilçesinin cami hocası birdenbire ülke gündemine seslenir hale geldi. Yahut bir tane merdiven altı tarikatın itibarsız şeyhi birdenbire ülke kamuoyunda adından söz edilir duruma dönüştü.”
Halil Konakçı üzerinden örnek veren Saymaz, “Bunun en önemli figürlerinden biri YouTube şeyhi, Tiktok imamı olan Halil Konakçı.

Yazarımız İsmail Saymaz'ın tanımlamaları gündem oldu.
AKILALMAZ BENZETMELER
İnsanları İslam'dan soğutacak ve uzaklaştıracak ölçüde dini bilgiyi adeta kavga ederek, provoke ederek anlatan, Allah'ın emirlerini anlatmak için değil de sanki kendi özel ihtiraslarını gideren, halkı birbiriyle çatıştırma maksadı güden bir tarz gelişti ve bu oturdu. Müdahale edilmediği için bu provokatif tarz dalga dalga yayılmaya başladı” dedi.

Son zamanlarda gündem olan sözde hocalardan biri TikTok'tan, alafranga tuvaletlerde biriken suda şeytanın yıkandığını öğrendiğini söyleyerek bu tuvaletin kullanılmamasını önerdi. Twitter'daki sözde imam barajlardaki suların azalmasının nedenini şarkılara bağladı. Seyfullah Akyiğit isimli hoca, Hatay depreminde hayatını kaybeden Türklerin bedenlerinin koktuğunu fakat bir Suriyeli'nin mis gibi koktuğunu söyledi. Abdurrahman Büyükkörükçü isimli hoca da düğün davetiyelerinde annenin isminin yer almasını eleştirdi.
Sözcü
Tebliğciler yine sahnede ! Yılbaşı tebriği yerine Noel TEBLİĞİ dağıttılar !595 izlenme
New York Times’tan Türkiye’den ayrılan doktorlarla ilgili dosya: "Doktorların ülkeden ayrılması Erdoğan'ın övündüğü ücretsiz sağlık sisteminin altını oyuyor"47 izlenme
CHP'li vekilden müthiş refleks! Türk Bayrağını yere düşürmedi!107 izlenme
Otobüs firmalarının yüzde 35-40'ı kontak kapatmak üzere açıklaması yapıldı29 izlenme
Yastık altındaki altınları isteyeceğinize, İngiltere'ye rehin verilen altınları getirin !748 izlenme
CHP’li Subaşı’dan AKP’lilere: Biz sorunlara çözüm buldukça rahatınız bozuluyor43 izlenme
Gaziantep'te 14 ev karantinaya alındı!45 izlenme
Erdoğan’ın işsizlik karnesinin videolu anlatımı18 izlenme
404 milyonluk sarayı AKP adayı yapacak! Ballı kamu ihaleleri hep AKP'lilere gidiyor: Yapmadık seni aday, yap bize saray
TCDD gişe personellerine talimat verdi: "Zamları gizleyin"
Şanlıurfa'da sopalı 'muhtarlık' kavgası: Çok sayıda yaralı var!
AKP'de kan kaybı durdurulamıyor! CHP'li Gökan Zeybek, Erdoğan'ı titretecek anket sonucunu açıkladı!