Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya İş Federasyonu (Keidanren) tarafından Imperial Hotel’de düzenlenen Japon iş adamlarıyla buluşma toplantısına iştirak ederek katılımcılara hitap etti.
Erdoğan, “Ülkemize yatırım yapıp da memnun kalmayan, sıkıntı ve sorunlarına çözüm bulunmayan hiçbir girişimci yoktur. Bizler uluslararası doğrudan yatırımları sadece yasal düzenlemelerle desteklemiyoruz, bilfiil kurumsal olarak da destekliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi başta olmak üzere diğer kurumlarımız vasıtasıyla ülkemizde yatırım yapmak isteyen uluslararası yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlıyoruz” dedi.
Tüm dünyanın gözü, toplantının konusu kadar iki ülke heyetlerindeki üst düzey yetkililerdeydi.
Toplantıya Türkiye Cumhuriyeti adına Erdoğan ile birlikte; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.
Gazetecilerin salondan servis ettiği fotoğraflarda en çok dikkat çeken isim ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak oldu.
Cumhurbaşkanı’nın konuşma yaptığı kısımlar da dahil olmak üzere sürekli olarak dalgın tavırlar sergilediği gözlenen Albayrak’ın toplantının bir anında ise telefonuyla bir şeyler yaptığı görüldü.
Alkollü sürücünün "Valiyi arayacağım" diyerek tehdit ettiği polise bakın ne oldu?35 izlenme
E Yuh artık ! Kedicikler, Şehitler gelirken PKK’yı kızdırmak için oynuyormuş !872 izlenme
İYİ Partili Başkan istifa etti, Genel Merkezi eleştiri yağmuruna tuttu17 izlenme
Resmi Gazete’de yayımlandı: Niğde’de altın ve gümüş madeni için acele kamulaştırma kararı43 izlenme
Dr. Serdar Savaş'tan bomba sözler ! 'Türkiye’de açıklanan rakamlar, gerçek ölüm rakamlarının kesinlikle altında !'174 izlenme
Ankara'da önce madencilere sonra gazetecilere müdahale18 izlenme
AKP'lilerin unutturulan bebek katili Öcalan videosu! Merdan Yanardağ suçluysa peki bunlar ne?36 izlenme
AKP'de büyük erime! Son anket: Ankaralılar bu pazar seçim olsa hangi partiye oy veriyor?51 izlenme
Ahmet Hakan, Sevilay Yılman ve Abdulkadir Selvi birbirine girdi!
ABD Başkanlık Seçimi’nde fark kapanıyor!
AKP’li belediyeden ensar ataması! Vakıf yöneticisi müdür oldu
ABD'den İspanya'ya gitmek üzere kalkış yapan bir Delta Havayolları uçağı, kalkıştan 2 saat sonra bir yolcunun ishal olması nedeniyle geri döndü