MetroPOLL Araştırma’nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar, Türkiye’nin Nabzı Mayıs 2022 anketinden bir bölüm paylaştı. Ankette vatandaşlara, “Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve Erdoğan yeniden aday olsa sizce seçimi kazanır mı?” sorusu yöneltildi.
Ankette katılımcıların yüzde 46’sı Erdoğan’ın yeniden aday olması durumunda seçimi kazanacağını belirtti. Yüzde 49 ise kazanamayacağını söyledi. Anket sonucuna göre, Erdoğan kazanamaz diyenlerin yaklaşık 3 puan önde olduğu görüldü.
Ankette yer alan sonuçlar şu şekilde:
Aynı sorunun partilere göre dağılımında ise MHP’li seçmenin yüzde 13’ü, AKP’li seçmenin ise yüzde 8.7’si ‘Erdoğan kazanamaz’ diyor.
MetroPOLL Araştırma anketini sosyal medya hesabından paylaşan Özer Sencar, “Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ‘Erdoğan kazanamaz’ diyenler yaklaşık 3 puan de görünüyor” değerlendirmesinde bulundu.
TRT'de tepki çeken yayın! Bir tarafta can pazarı, diğer tarafta AKP kongresinde türkü sesleri!62 izlenme
Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye sert tepki: "Öcalan'ın koltuk değneği olmaya karar vermiş"14 izlenme
Erdoğan'dan Katarlılara kıyak! Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi!42 izlenme
Merkez Bankası fonlamasında 43 ay sonra ilk35 izlenme
CIA'nin Venezuela raporu ortaya çıktı: Trump'a brifing vermişler8 izlenme
Meral Akşener Samsun’da konuştu218 izlenme
Hesapları bloke edilen CHP’li belediye 'engellemelere rağmen' yardımlarını sürdürüyor!76 izlenme
Cumhuriyet döneminde kuruldu, AKP iktidarı sattı!133 izlenme