Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölümünün aydınlatılması için sokaklara afiş asıldı.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş 30 Aralık'ta Ankara'da öldürüldü. Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından iktidar kanadı uzun süre sessiz kaldı. AKP'nin sessizliğini bozması parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarıyla oldu. Çelik, "Emniyet teşkilatı işinin başındadır, adliye işinin başındadır" dedi. Öldürülen Ateş'in bir dönem Ülkü Ocakları Başkanı olması nedeniyle kamuoyu gözünü MHP'nin yapacağı açıklamaya çevirdi. Ancak MHP'den başsağlığı mesajı da dahil olmak üzere uzun süre bir açıklama gelmedi.
Suç örgütü liderliği, yağma ve tehdit gibi birçok suçtan hüküm giymiş olan Kürşat Yılmaz, uzun yıllar cezaevinde kaldıktan sonra geçtiğimiz sene tahliye olmuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin övgüyle bahsettiği Kürşat Yılmaz ise konuya ilişkin bir yazılı metin paylaşarak isim vermeden Sinan Ateş'i FETÖ'cü olmakla suçladı.
Yılmaz, "Türk Silahlı kuvvetlerinde general bir zamanlar ülkü ocaklarında genel başkan olsalar da bu kurumlara sızmış FETÖ ajanlarıdır ancak" dedi.
Bugün ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın isim vermeden Sinan Ateş'i işaret etti. Yalçın, "MHP camiası; kirli tezgâhlara düşmeyecek, çirkin oyunlara gelmeyecektir... Yeri ve zamanı geldiğinde konuşur; desise, entrika ve fitne erbabını susturmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
Sinan Ateş'i sevenler sokaklara fotoğraflarını astı. Afişlerde "Sinan Ateş cinayeti aydınlatılsın" yazıldı. Afişler İstanbul'un birçok noktasında görüldü.
O afişler şu şekilde:





KAYNAK: halktv.com.tr
Olimpos'u yok edecek plan! "Korumaya değil yapılaşmaya açılıyor!"57 izlenme
Esnaf doların yükselişinden endişeli122 izlenme
‘İstismara hazırlıklı olun!‘408 izlenme
Ocak değil mutfak yanıyor17 izlenme
Olimpiyat finalinde görev yapan Türk karate hakemi Uğur Kobaş Suudiler tarafından tehdit ediliyor!38 izlenme
Leva TL'yi 10'a katlayınca Bulgarlar yılbaşı alışverişi için Edirne’ye akın etti! 'Gördükleri her şeyi satın alıyorlar'42 izlenme
Akbelen’de 40 gözaltı: O jandarmalar açığa alındı51 izlenme
Bursa’da deniz karayla birleşti yollar göle döndü43 izlenme
Erdoğan ‘Bizim paramız belli, o da Türk Lirası’ dedi, vatandaş döviz garantili projeleri sordu!
Vatandaş her geçen gün daha da borca battı: İcrada dosya sayısı yüzde 62 arttı
'Korkmuyorum' diyen vatandaş 2 dakikada AKP'nin 19 yıllık iktidarını özetledi!
YSK'nın sitesinde çok şüpheli çalışma!