AKP’li Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı “ümmetin lideri” ilan etti.
Dursun Ay, Düzce sokaklarındaki ilan panolarına “ümmetin lideri” afişleri astı. AKP’li başkanın afişlerine tepki gösteren CHP milletvekili Mahmut Tanal, “AKP’li Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Erdoğan’ı ümmetin lideri ilan etti. Üstelik bunu ilan panolarıyla tüm Düzce’ye duyurdu. Erdoğan da çıkıp itiraz etmedi” dedi.

CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal, Düzce sokaklarındaki skandalı duyurdu. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ilan panolarına Erdoğan’ın fotoğrafını koydurarak “ümmetin lideri” yazdırdı.
Tanal, skandal ilan panolarına ilişkin şunları söyledi:
“2014 yılında AKP Düzce milletvekili Fevai Aslan da bir konuşmada, Erdoğan için ‘Allah’ın bütün vasıflarını taşıyan lider’ demişti. Bu sözden sonra milletvekilliği listesinde ve AKP MKYK yedek listesinde her defasında kendine yer buldu. Bu söz Türkiye gündemine düşmesine rağmen, Fevai Arslan yanlış ifade ettiğine dair bir açıklama yapmamıştı. Anayasa üzerine yemin eden Cumhurbaşkanı Erdoğan da itiraz etmedi. Düzce’nin bu tarz skandallarla anılmasından son derece rahatsızım.”
http://halktv.com.tr/duzcebelediyesierdoganiummetinlideriilanetti280923
Özgür Özel'den İBB Davası'ndaki tahliyelere ilişkin açıklama: "Artarak devam edecek. Mahkeme salonu bizim yargılandığımız değil, yargıladığımız bir mecraya dönüşmüştür"15 izlenme
Karbon fiber güçlendirme yöntemi nedir?41 izlenme
Vatandaş boy değil oy verecek!66 izlenme
Kılıçdaroğlu’na “İmamoğlu beni kovdu” diyen kişi özel şirket çalışanı çıktı!44 izlenme
Üst üste gelen fahiş zamlardan sonra akaryakıtta da kotalı satış başladı!55 izlenme
Mardin'de 97 kaçak elektrik trafosu, jandarma destekli operasyonla toplandı!38 izlenme
Seçimi ceketle kaybeden adam! Fakıbaba'nın AKP'den istifası 2009 seçimlerini hatırlattı33 izlenme
Kızını taciz eden gruba tepki gösteren babaya satırlı, bıçaklı saldırı !1303 izlenme
Yeni Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un kefil olduğu kaymakam FETÖ’cü çıktı!
Vatandaştan Erdoğan'a kapak üstüne kapak !
Yüksek enflasyonu düşürmek için faiz artışları sürmeli açıklaması yapıldı
Gündemi sarsacak '128 milyar dolar' iddiası! "Kamera kayıtları ve fotoğraflar... Yöneticiler konuşmak istiyor"