Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Araştırma Merkezi Kütüphanesi, Cumhuriyet ve laiklik düşmanı söylemleriyle dincilerin tarihsel sembollerinden biri haline gelen Kadir Mısıroğlu'na açıldı.
Kütüphanenin internet sitesindeki arama uygulamasında yapılan sorgulama sonucunda Mısıroğlu'nun çok sayıda "eser"inin kütüphane envanterinde bulunduğu görülüyor.
Uygulamada yapılan arama sonucunda Mısıroğlu'nun "Geçmişi ve geleceği ile hilafet", "Osmanoğullarının dramı: Elli gurbet yılı (19241974), "Moskof mezalimi", "Kurtuluş Savaşı'nda sarıklı mücahitler" gibi kitaplarına ulaşılabiliyor.


Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'e olan düşmanlığını "Heykellerinin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" diyerek ifade eden Mısıroğlu'nun kitaplarının resmi kuruma bağlı kütüphanede yer bulması sosyal medyada tepki çekti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/skandalataturkdusmanininkitaplariataturkarastirmah90275.html
Bütün sonuçları unutun! Son anket AKP ve MHP'yi öyle bir sarstı ki...50 izlenme
Maaşları ve tazminatları verilmeyen maden işçileri Ankara'ya yürüyecek ama ayakkabıları yok...47 izlenme
Şubat ayı anketinde ittifakların son durumu ortaya çıktı92 izlenme
Tuğba Eroğlu'ndan yakınlarına: "Harp Okulu rozetini alamayacaklar"23 izlenme
İşte firari Taksim teröristinin fotoğrafı46 izlenme
Atatürk’ün Cadillac’ı yenilendi51 izlenme
Gazze'ye gidecek yardım paraları çalındı iddiası: 500 milyon dolar! Hamas Türkiye merkezli vakfı işaret etti28 izlenme
Nagehan'dan bomba itiraf ! 'Bir ucu Perinçek, bir ucu Bahçeli, bir ucu Erdoğan olan bir koalisyon yönetiyor ülkeyi'138 izlenme