Anasayfa1
13 Şubat 2025 ( 30 izlenme )
Reklamlar

SGK uzmanından milyonlarca emekliyi ilgilendiren uyarı: "Aylığınız kesilebilir"


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, 1 Ekim 2008’den sonra emekli olup çalışmaya devam edenlerin aylıklarının kesileceğini duyurdu.


Aldıkları maaşlarla ayakta durmakta zorlanan emeklilere bir kötü haber de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun'dan geldi. 

2008 YILINA DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erdursun, 1 Ekim 2008 yılına dikkat çekti. SGK uzmanı Erdursun, bu tarihten sonra emekli olup da çalışmaya devam edenlerin aylıklarında kesinti olacağını belirtti. 

Özgür Erdursun, paylaşımında, "1.10.2008’den sonra sigortalı olup emekli olanların ya da olacakların emekli olduktan sonra tekrar SGDP ile çalışma hakları olmayacak. Emekli olduktan sonra kayıtlı çalışırlar ise emekli aylıkları kesilecek!" ifadelerini kullandı.

YAKLAŞIK 2 MİLYON ÇALIŞAN EMEKLİ VAR

SGK'nin Mart 2024 verilerine göre, 1 milyon 943 bin 579 emeklinin SGK'ye Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) ödeyerek çalışmaya devam ediyor.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rektörlük VIP yemekhane için milyonları gözden çıkardı! Özgür Özel, numarasını paylaşarak telefon gerçeğini açıkladı: "Telefonu bulan Graham Bell bile sizin kadar sevinmedi. Yalandan delil icat edemezsiniz" Yanlış planlamanın faturası ağır oldu: Vatandaşa 72 milyar TL'lik kazık! Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu yıllar önce böyle söylemişti: "Kendi toprağını yabancılara satan şerefsizlerin sayısı artacak"