Aldıkları maaşlarla ayakta durmakta zorlanan emeklilere bir kötü haber de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun'dan geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erdursun, 1 Ekim 2008 yılına dikkat çekti. SGK uzmanı Erdursun, bu tarihten sonra emekli olup da çalışmaya devam edenlerin aylıklarında kesinti olacağını belirtti.
Özgür Erdursun, paylaşımında, "1.10.2008’den sonra sigortalı olup emekli olanların ya da olacakların emekli olduktan sonra tekrar SGDP ile çalışma hakları olmayacak. Emekli olduktan sonra kayıtlı çalışırlar ise emekli aylıkları kesilecek!" ifadelerini kullandı.

SGK'nin Mart 2024 verilerine göre, 1 milyon 943 bin 579 emeklinin SGK'ye Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) ödeyerek çalışmaya devam ediyor.
Sözcü
İstanbul Kilyos’ta sıcak havaya daha fazla dayanamayan inekler denize girdi41 izlenme
Tartıştığı kadını öldüren uzman çavuş 'iyi hal' indirimi aldı!60 izlenme
Erdoğan ve Yıldırım milyarlarca lirayı hesapsız harcayacaklar!394 izlenme
İŞKUR önünde kilometrelerce kuyruk var ama “Kaynak yok'' diye iptal edilen 41 milyonluk ihale yeniden yapıldı!82 izlenme
'Siyasal islamcılar orduda hakim olduğundan beri beyefendi hızla yükselmiş'282 izlenme
CHP'li Engin Özkoç'a 3 ayrı fezleke!130 izlenme
Sinirini halktan çıkardı: İstanbul'da seçimi kaybetti, iftarlara son verdi!34 izlenme
EYT'lilere 4 ödeme müjdesi!55 izlenme
Rektörlük VIP yemekhane için milyonları gözden çıkardı!
Özgür Özel, numarasını paylaşarak telefon gerçeğini açıkladı: "Telefonu bulan Graham Bell bile sizin kadar sevinmedi. Yalandan delil icat edemezsiniz"
Yanlış planlamanın faturası ağır oldu: Vatandaşa 72 milyar TL'lik kazık!
Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu yıllar önce böyle söylemişti: "Kendi toprağını yabancılara satan şerefsizlerin sayısı artacak"